نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

دفتر آشپزی دفتر آشپزی | Shahan.

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 701
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
4,128
پسندها
36,403
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1
1660057929931.png
این دفتر متعلق به کاربر M A H D I S Shahan. می‌باشد.
تنها این کاربر با توجه به قوانین اجازه ارسال آثار خود را دارد.​
 
امضا : Negar-

M A H D I S

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
20
 
ارسالی‌ها
683
پسندها
9,569
امتیازها
24,973
مدال‌ها
37
  • مدیر
  • #2
به نام خدا

سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه!:63:

کلا دو نوع آدم داریم: یکی که از آشپزی خوشش میاد :408:

یکی که آشپزی خوشش نمیاد :461:

معمولا دسته دوم، ی زمانی رفتند سراغ آشپزی ولی چون طعم و بوش شبیه اونی که می خواستند، نشدههه، دیگه...


تا حالا شده هر چقدر سعی کرده باشید بازم غذایی که پختید شبیه غذای رستوران و مامان و... نشه؟

پس اول سعی میکنم، بعضی از رمز و راز ها، عطر و بوها رو براتون بگم!


باشد که رستگار باشید! :1061:
 
امضا : M A H D I S

M A H D I S

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
20
 
ارسالی‌ها
683
پسندها
9,569
امتیازها
24,973
مدال‌ها
37
  • مدیر
  • #3
راز اول:
از کنار ادویه ها راحت نگذرید، حتی اگر از ترکیب بعضی هاشون خوشتون نمیاد ولی مطمئن باشید به ریسکش می ارزه ؛)
با خوندن این لیست دیگه می تونید خیلی هاش رو خودتون درست کنید.
وقتی در خانه ادویه تهیه می کنید، مطمئنید که ادویه شما همیشه تازه است؛ ادویه های موجود در فروشگاه ها گاهی مدت زیادی از زمان تولیدشان گذشته و نکته مهم تر از همه مقرون به صرفه هم هست.
ادویه کاری:
• پودر تخم گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
•زیره سبز: ۱.۵ ق چای خوری
• زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
• فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
• پودر فلفل چیلی: نصف قاشق چای خوری
(البته بود و نبودش فرقی نداره)
•پودر زنجبیل: نصف قاشق چای خوری


ادویه پلویی:
ادویه پلویی ترکیبی از ادویه های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : M A H D I S

M A H D I S

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
20
 
ارسالی‌ها
683
پسندها
9,569
امتیازها
24,973
مدال‌ها
37
  • مدیر
  • #4
سلام :610597-4b43c1280db8b759412631397f19aef4:

حال‌تون چطوره؟ معمولا هر رسپی به من می‌دن طبق طبعم و موادی که تو خونه داریم، تغییرش می‌دم، شماهم از این نظر مختارید. :190:

دیگچه مشهدی: ی دسر مشهدی که معمولا تو ماه رمضون و محرم درست میشه... هر‌چند شکمو‌ها همیشه درستش می‌کنن و لذت می‌برن.
مواد لازم:
برنج
۱ لیوان
شکر
به اندازه‌ای که دوست دارید شیرین باشه
گلاب
۲ ق غ
هل
4\1 ق چ
زعفران
به اندازه‌ای که دوست دارید.
کاکائو
اگر خواستین جایگزین زعفران باشه.
شیر
۳ لیوان
خامه صبحانه
نصف لیوان
بعضا کره هم می‌زنند
۲۵ گرم
شروع:
اگر برنج تون نیمه‌ست که چه بهتر اگر نه دو ساعت خیس کنید و کمی بکوبید تا شکسته بشه...
بعد با دو لیوان آب بذارید بپزه و همزمان حواست‌تون باشه ته نگیره و مدام هم بزنید.
آب که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : M A H D I S

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
8
بازدیدها
190
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
131
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
132
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
156
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
197
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
233

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا