متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پزشکی برای کمبود ویتامین a چه بخوریم؟

  • نویسنده موضوع Your Pluto
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 294
  • کاربران تگ شده هیچ

Your Pluto

مدیر بازنشسته
سطح
26
 
ارسالی‌ها
2,945
پسندها
16,111
امتیازها
46,673
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
  • #1

میزان نیاز بدن ما به ویتامین A چقدر است؟​

میزان نیاز روزانۀ مردان بالغ به ویتامین آ 900 میکروگرم و زنان بالغ 700 میکروگرم است؛ یعنی باید در طول روز حداقلِ این مقدار از ویتامین A را دریافت کنیم تا سالم بمانیم. برای اطفال نیز این میزان به شرح زیر است:

  • یک تا سه سال: 300 میکروگرم؛
  • چهار تا هشت سال: 400 میکروگرم؛
  • نه تا سیزده سال: 600 میکروگرم؛
  • چهارده تا هجده سال: 800 میکروگرم.
باید توجه داشته باشید که، ویتامین آ یک ویتامین محلول در چربی است و نباید بیش از اندازه مصرف شود. مصرف اضافۀ این ویتامین مشکلات فراوانی را برای بدن ایجاد می‌کند. دقیقاً نمی‌توان گفت که حداکثر مصرف چقدر می‌تواند باشد؛ چراکه ویژگی‌های بدن افراد مختلف متفاوت است؛ اما، بهتر است...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Your Pluto

Your Pluto

مدیر بازنشسته
سطح
26
 
ارسالی‌ها
2,945
پسندها
16,111
امتیازها
46,673
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
  • #2

مواد غذایی حاوی ویتامین A​

بسیاری از غذاها سرشار از ویتامین A هستند؛ بنابراین، می‌توان نیاز روزانۀ خود را به این ویتامین از رژیم غذایی تأمین کرد و نیازی به مصرف مکمل‌ها نیست. این هشت مادۀ غذایی که در زیر آورده شده‌اند برخی از بهترین مواد غذایی حاوی ویتامین A در رژیم غذایی هستند.
 
امضا : Your Pluto

Your Pluto

مدیر بازنشسته
سطح
26
 
ارسالی‌ها
2,945
پسندها
16,111
امتیازها
46,673
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
  • #3

جگر​

جگر غنی‌ترين منبع غذایی ويتامين A است. یک وعده به اندازۀ سه اونس جگر پخته‌شده حاوی 6600 میکروگرم ویتامین A یا بیش از 700 درصد از نیاز روزانۀ شما است. جگر آن‌قدر منبع خوبی از ویتامین A است که برخی منابع توصیه می‌کنند برای جلوگیری از مصرف بیش‌ازحد این ویتامین، جگر را بیش از یک بار در هفته نخورید.
 
امضا : Your Pluto

Your Pluto

مدیر بازنشسته
سطح
26
 
ارسالی‌ها
2,945
پسندها
16,111
امتیازها
46,673
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
  • #4

لبنیات​

لبنیات نیز منبعی عالی برای ویتامین A هستند. بااین‌حال، در ایالات‌متحده بسیاری از انواع شیر و لبنیات با ویتامین A اضافی غنی شده‌اند. باتوجه‌به منبع لبنی، یک وعده می‌تواند بین 100 تا 300 میکروگرم ویتامین A داشته باشد.
 
امضا : Your Pluto

Your Pluto

مدیر بازنشسته
سطح
26
 
ارسالی‌ها
2,945
پسندها
16,111
امتیازها
46,673
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
  • #5

سیب‌زمینی شیرین​

یک سیب‌زمینی شیرین کامل حاوی 1400 میکروگرم ویتامین A در پوست خود است. این میزان بیش از 150 درصد نیاز روزانۀ شما در یک وعده است. برای افرادی که از رژیم‌های گیاهی پیروی می‌کنند، سیب‌زمینی شیرین منبع ارزشمندی از ویتامین A است.
 
امضا : Your Pluto

Your Pluto

مدیر بازنشسته
سطح
26
 
ارسالی‌ها
2,945
پسندها
16,111
امتیازها
46,673
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
  • #6

اسفناج​

اسفناج به دلایل مختلفی یک نیروگاه از مواد مغذی شناخته شده است. یک وعده، به اندازۀ نصف فنجان، اسفناج حاوی بیش از 570 میکروگرم ویتامین A است؛ چه آن را خام بخورید، چه در اسموتی یا پخته‌شده مصرف کنید. اسفناج یک راه عالی برای دریافت فیبر و ویتامین A به‌طور هم‌زمان است. .
 
امضا : Your Pluto

Your Pluto

مدیر بازنشسته
سطح
26
 
ارسالی‌ها
2,945
پسندها
16,111
امتیازها
46,673
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
  • #7

هویج​

هویج مانند بسیاری از غذاهایی که رنگ نارنجی دارند منبعی عالی از بتاکاروتن است. نصف فنجان هویج خام حاوی بیش از 450 میکروگرم ویتامین A است. این بخشی از دلایلی است که هویج را به یک مادۀ غذایی مفید برای بینایی شما تبدیل کرده است.
 
امضا : Your Pluto

Your Pluto

مدیر بازنشسته
سطح
26
 
ارسالی‌ها
2,945
پسندها
16,111
امتیازها
46,673
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
  • #8

کدو​

همۀ اشکال کدو زرد حاوی مقداری ویتامین A هستند؛ اما، کدوتنبل از این مادۀ مغذی غنی‌تر است. یک تکه پای کدوتنبل می‌تواند 480 میکروگرم ویتامین A داشته باشد که بیش از نیمی از نیاز روزانۀ شما است.
 
امضا : Your Pluto

Your Pluto

مدیر بازنشسته
سطح
26
 
ارسالی‌ها
2,945
پسندها
16,111
امتیازها
46,673
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
  • #9

فلفل​

وقتی صحبت از ویتامین A می‌شود، رنگ فلفل شما اهمیت دارد. فلفل دلمۀ قرمز حاوی مقدار قابل‌توجهی ویتامین A است؛ تقریباً 120 میکروگرم در یک وعدۀ نصف فنجان. از طرف دیگر، فلفل سبز تنها 18 میکروگرم دارد که یک تفاوت بزرگ است.
 
امضا : Your Pluto

Your Pluto

مدیر بازنشسته
سطح
26
 
ارسالی‌ها
2,945
پسندها
16,111
امتیازها
46,673
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
  • #10

طالبی​

ویتامین A با گرم‌شدن می‌تواند تجزیه شود؛ بنابراین، منابع خام این مادۀ مغذی مهم هستند. طالبی تقریباً همیشه به‌صورت خام مصرف می‌شود؛ بنابراین، افزودن مقداری از این میوه به رژیم غذایی می‌تواند مصرف ویتامین A شما را افزایش دهد. نصف فنجان طالبی در هر وعده 135 میکروگرم ویتامین A دارد.
 
امضا : Your Pluto

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا