متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه روش های نگهداری از شیرینی خشک و باقلوا

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 150
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
4,131
پسندها
36,393
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1

روش های نگهداری از شیرینی خشک و باقلوا

باقلوا یکی از شیرینی های محبوب و لذیذی است که در کشور ایران، ترکیه و برخی از کشورهای عربی تهیه می شود. پایه این دسر خوشمزه خمیر می باشد و درون آن با انواع مغزها مانند گردو، پسته، بادام… پر می شود. در نهایت با شهد مخصوصی که روی باقلوا ریخته می شود آماده سرو می شود. در مناطق مختلف مواد میانی باقلوا متفاوت است.


در شهرهای یزد، قزوین و تبریز، باقلوا به عنوان یک دسر مجلسی در مهمانی ها و مجالس با طعمی بی نظیر و ویژه تهیه می شود و یکی از سوغاتی های مشهور این شهرها می باشد.

روش های نگهداری از شیرینی باقلوا​

برای نگهداری کوتاه مدت شیرینی در یخچال بهتر است آنها را در جعبه های در بسته داخل کیسه های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Negar-
عقب
بالا