- نویسنده موضوع
- #1
روش های نگهداری از شیرینی خشک و باقلوا
باقلوا یکی از شیرینی های محبوب و لذیذی است که در کشور ایران، ترکیه و برخی از کشورهای عربی تهیه می شود. پایه این دسر خوشمزه خمیر می باشد و درون آن با انواع مغزها مانند گردو، پسته، بادام… پر می شود. در نهایت با شهد مخصوصی که روی باقلوا ریخته می شود آماده سرو می شود. در مناطق مختلف مواد میانی باقلوا متفاوت است.در شهرهای یزد، قزوین و تبریز، باقلوا به عنوان یک دسر مجلسی در مهمانی ها و مجالس با طعمی بی نظیر و ویژه تهیه می شود و یکی از سوغاتی های مشهور این شهرها می باشد.
روش های نگهداری از شیرینی باقلوا
برای نگهداری کوتاه مدت شیرینی در یخچال بهتر است آنها را در جعبه های در بسته داخل کیسه های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.