مرحله اول
برای تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج خوشمزه در ابتدای کار قارچ را شسته و پس از جدا کردن پوست آن به همراه پیاز به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه پس از شستن اسفناج آنرا به صورت ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری زردچوبه به تابه می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله سیر را به صورت ریز رنده کرده و به تابه می افزاییم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه قارچ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.