متفرقه نکات مهم درباره پخت شله زرد

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 131
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
نکات مهمی که در پخت شله زرد باید رعایت کرد :

یادتان باشد شکر را حتما بعد از پختن برنج و اضافه کردن زعفران اضافه کنید. بعد از اینکه شکر اضافه کردید هرچقدر زعفران اضافه کنید رنگ آن تغییری نمی کند. زیرا لعابی که شکر می اندازد باعث می شود همه دانه های برنج به طور یکنواخت رنگ نگیرند و شله زردتان کمرنگ باشد.



برای درست کردن شله‌ زرد زعفرانی مجلسی به مقدار زیاد نسبت ها به این ترتیب زیاد می شوند: مقدار شکر دو برابر برنج می شود و مقدار آب پنج برابر برنج. هر مقداری که می خواهید شله زرد درست کنید این نسبت ها را به یاد داشته باشید و رعایت کنید.



زعفران را هیچوقت مستقیماً در شله زرد نریزید، مقدار مورد نظر زعفران را در آب جوش حل کنید و به موادتان اضافه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
اندازه شكر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه افراد بستگی دارد ولی به طور معمول اندازه شكر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته می شود.


برای اینکه شله زردتان قوام داشته باشد و آب نیندازد، بعد از کامل شدن مواد می توانید یک شعله پخش کن بگذارید زیر دیگ و بگذارید نیم ساعت روی شعله ملایم بمانه تا تمام آب آن کشیده شود.

اگر شله زرد به مقدار کم درست می کنید می توانید شله زردتان را داخل ظرف پیرکس بکشید و برای چند دقیقه داخل فر بگذارید تا آب آن کشیده شود.


فوت و فن شله زرد,زمان پخت شله زرد

زمان پخت شله زرد


برای اینکه پودر هل سیاه است و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا