بهاحتمال فراوان اگر یک فهرست از ماندگارترین فیلمهای تاریخ سینما تهیه کنیم، بدون شک یکی از آنها فیلم لئون حرفهای (Leon: The Professional) خواهد بود. فیلمی که اگر آن را یک بار تماشا کرده باشید بهاحتمال بسیار زیاد باز هم بهتماشای آن نشستهاید. فیلم Leon: The Professional داستان آشنایی یک قاتل حرفهای به نام
لئون
و یک دختر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
لوک بسون خالق فیلم لئون حرفهای ایده ساخت این فیلم را در زمان ساخت فیلم قبلی خود یعنی La Femme Nikita در سر داشت. او پس از ساخت این فیلم با تماشای شخصیت ویکتور که در آن فیلم هم توسط ژان رنو ایفا میشد، به این نتیجه رسید که زندگی این شخصیت پتانسیل زیادی دارد و میتواند داستان یک فیلم کامل را به خود اختصاص دهد. شخصیتهای وکتور و لئون نهتنها توسط یک بازیگر ایفا میشوند که...
از پردازش ایده این فیلم تا پایان مراحل ساخت آن نیز زمان زیادی نگذشت. پاتریک لدوکس، تهیهکننده این فیلم در مصاحبهای درباره این موضوع گفت: «لوک بسون تصمیم گرفت فیلم لئون حرفهای را در زمان استراحت خود تهیه کند. او قصد داشت تا زمانیکه بروس ویلیس برای ساخت فیلم بعدی او یعنی The Fifth Element در دسترس قرار میگرفت، کار ساخت این فیلم را به پایان رساند. بسون فیلمنامه فیلم لئون حرفهای را تنها در ۳۰ روز نوشت و مراحل فیلمبرداری آن در یک بازه زمانی ۹۰ روزه به پایان رساند. فیلم The Fifth Element درنهایت ۲ سال بعد از این فیلم ساخته شد».
...
بهنظر شما میتوان شخصیت ماتیلدا در این فیلم را بدون حضور ناتالی پورتمن تجسم کرد؟ بهنظر من که اصلا چنین چیزی امکان ندارد. پورتمن بهراحتی میتواند یکی از مهمترین دلایل موفقیت و محبوبیت دیوانهوار فیلم Leon: The Professional لقب بگیرد. پورتمن در زمان آزمون بازیگری برای حضور در این فیلم تنها ۱۱ سال سن داشت و موفق شد این نقش را در میان حدودا ۲۰۰۰ نفر از...
تاد تالر، مسئول انتخاب بازیگران این فیلم درابتدا ناتالی پورتمن را خیلی سریع رد کرد؛ او اعتقاد داشت پورتمن برای این نقش خیلی جوان است و نمیتواند بهخوبی آن را ایفا کند. زمانیکه پورتمن برای حضور در این فیلم برای مرتبه دوم در آزمون بازیگری شرکت کرد، بهایفای نقش یکی از سکانسهای مهم و احساسی فیلم پرداخت؛ سکانسی که او باید با مکانی روبهرو میشد که برادرش بهقتل رسیده بود. او این سکانس را بهقدری خوب و با احساس ایفا کرد که دقیقا در همان زمان لوک بسون او را برای نقش شخصیت ماتیلدا انتخاب و دیگر برای سایر بازیگران آزمون بازیگری برگزار...
۳- مخالفت خانواده ناتالی پورتمن با برخی المانهای فیلم
این موضوع بسیار واضح است که نقش شخصیت ماتیلدا برای یک دختر ۱۱ ساله بسیار پیچیده است. ماتیلدا در این فیلم نهتنها باید با بهقتل رسیدن خانواده خود کنار بیاید که باید با علاقههای ناخواسته یک دختر نوجوان به یک مرد دستوپنجه نرم کند. در مستند Starring Young که به ایفای نقش پورتمن در فیلم Leon: The Professional میپردازد، ناتالی پورتمن به این...
پورتمن در این مستند درباره حضور خود در این فیلم توضیحات جالبی داد و گفت: «پس از مطالعه فیلمنامه اشک از چشمانم جاری شد. در آن زمان بسیار تحت تاثیر شخصیت ماتیلدا قرار گرفته بودم ولی از طرف دیگر خانواده من اصلا موافق حضور من در این فیلم نبودند. آنها عقیده داشتند شخصیت ماتیلدا بههیچوجه برای یک دختر با آن سن و سال مناسب نیست. من در جواب به آنها گفتم که این بهترین داستانی است که تابهحال خواندهام. اگر اجازه ندهید در این فیلم حضور داشته باشم زندگی من را نابود خواهید کرد. من بهمعنای واقعی کلمه برای حضور در این فیلم با خانواده خود جنگیدم و نمیتوانم توصیف کنم چقدر از این بابت خوشحال هستم که توانستم در این...
خانواده پورتمن درنهایت رضایت خودشان را برای حضور ناتالی در این فیلم اعلام کردند ولی بازهم با مسائلی مانند سیگار کشیدن شخصیت ماتیلدا بهشدت مشکل داشتند. بههمیندلیل پس از ملاقات با لوک بسون و صحبت با او درباره مسائل مختلف، بسون به آنها اطمینان داد که ناتالی پورتمن هیچوقت حتی یک سیگار واقعی را در محل فیلمبرداری لمس نخواهد کرد و در تمام صحنهها از سیگارهایی طبیعی استفاده خواهند کرد. همچنین طبق قرارداد بین بسون و خانواده پورتمن، در تمام فیلم تیم سازنده آن تنها میتوانست از پنج عدد سیگار مصنوعی در دست ناتالی پورتمن استفاده کند.
دیگر داستان جالب درباره این قضیه جایی است که شخصیت ماتیلدا سیگار کشیدن را ترک میکند. بهخاطر همان مشکلاتی که خانواده او داشتند و قراردادی که با سازندگان فیلم امضا کردند، ناتالی بههیچوجه اجازه کشیدن نهتنها سیگار واقعی که سیگار مصنوعی را نیز نداشت. بههمیندلیل اگر با دقت فیلم را تماشا کنید ماتیلدا سیگار مصنوعی موجود در سکانسها را بهنزدیکی صورت خود میبرد ولی هیچوقت آن را استفاده نمیکند. درنهایت با پیشنهاد خانواده پورتمن شخصیت ماتیلدا در فیلم سیگار کشیدن را بهخاطر حرفهای لئون ترک میکند.
[COLOR=rgb(59, 59...