ISTP چیره‌دست | ISTP

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,194
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
#ISTP
تایپ istp بیشتر دنبال ورزشی هست که زیاد تحرک نداشته باشه و آرامش بخش باشه، ورزش مناسب این تایپ یوگا است!

امضا : FARNIA

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,194
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
#ISTP
درونگرا بودن و آرامشی که به ارمغان میاره ، حسی بودن ، ادراکی بودن و حضور ذهنی در زمان حال ، رویکرد منطقی و سازماندهی شده همه دست به دست هم داده که istp ها آرامش بینظیری داشته باشن،اونا با ذهنی باز شنوای افکار جدید هستن

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,194
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
چرا تایپ istp سینگل می‌مونه:

بیاین بی‌درنگ این رو بگیم: صحبت کردن در مورد احساسات، به طور کلی، چیز خوبیه. اما همچنین می‌تونه خسته کننده باشه، به خصوص برای افراد متفکر مانند ISTP ها. و خدا می‌دونه که حتی معمولی‌ترین رابطه‌ها معمولاً با مکالمات احساسی فراوان همراه می‌شن مثل این سؤال ترسناک، 《چرا از من عصبانی هستی؟》بنابراین اگر این تیپ شخصیتی شماست، ادامه بدین و از اینکه مجبور نیستین در روز ولنتاین در هیچ مین احساسی کاوش کنید، احساس آرامش کنین.

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,194
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
#ISTP
همه خوش شانس نیستن که یه مربی داشته باشن، اما مربی واقعا منبع الهام بخش فوق العاده‌ای برای یه ISTP ئه. ISTP از طریق تمرینات عملی به بهترین نحو یاد می‌گیره و بنابراین کار به عنوان دانش آموز یا سرباز تحت سرپرستی فردی که در مهارت خودش استاده براشون محشره. واقعاً می‌تونه انواع پنجره ها رو در ذهن ISTP باز کنه و اعتماد به نفسشون رو افزایش بده!

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,194
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
‌ ‌ ‌‌‌ ‌
هیچوقت ISTP هارو محدود نکنید و سعی نکنید بهشون سلطه داشته باشید، چون این موضوع ممکنه اونارو از شما زده یا دور کنه. اگه روشون تسلط هم دارید به این دلیله که اونا خودشون اینو میخوان و بازهم با اینکه شما نمیدونید برا سلطتون حد و مرز گذاشتن.
گرفتن استقلال و آزادی یه ISTP از بدترین و کلافه کننده ترین چیزاییه که شما میتونید بهشون بدید.

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,194
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
یکی یه توصیف خیلی قشنگ از من داشت
گفت : "تو احساسات داری ولی اونا یه جای خیلی دور و عمیقی درونت دفن شدن
و هربار کسی میخواد پیداشون کنه و بیرونشون بیاره بیشتر از قبل دفنشون میکنی". و من فکر میکنم این حق ترین توصیف از یه ISTP میتونست باشه.

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,194
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
‌ ‌ ‌‌‌ ‌
میگن ما ISTP ها بیخیالیم اهمیت نمیدیم.بذار اینجوری بگم:آقایون خانما،ما برای افراد خیلی محدودی ترّه خرد میکنیم،بهشون اهمیت میدیم،بهشون حال میدیم.برای بقیه یا خنثی ایم یا حتی میریم رو حالت ناسالم. سردیم خیلی منطقی ایم.خلاصه انرژیمونو برای افراد محدودی خرج میکنیم.

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,194
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
#ISTP
‌ من به عقاید ناخوشایند تمایل دارم، اما اونارو با همه به اشتراک نمی‌ذارم.
من نیازی به اثبات خودم برای کسی که تو راه خودشم مونده نمی بینم.
گاهی اوقات مردم فکر میکنن من بهشون حمله لفظی می کنم یا عقاید یا سنت هاشون رو پایین میارم، اما این باعث تعجبم می‌شه چون معمولا با مردم کلنجار نمی‌رم.
من واقعا برام مهم نیست که مورد تایید شخص دیگه ای به جز خودم باشم.

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,194
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
ISTP ها در ظاهر، افرادی احساسی نیستن و معمولا احساساتشون رو درون خودشون نگه میدارن. اونا ترجیحا مقابل دیگران گریه نمیکنن و دوست ندارن به این شیوه جلوی مردم ظاهر بشن.

افراد این تایپ به طور معمول فقط زمانی گریه میکنن که اتفاق خیلی جدی رخ داده باشه و اشکشون توجیه شده باشه.

اون ها افرادی بسیار منطقی هستن و منطق رو نسبت به احساساتشون در اولویت قرار میدن. البته این به اون معنی نیست که اونا بی رحم هستن بلکه اگه اتفاقی برای خودشون یا عزیزانشون بیفته گریه میکنن.

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,194
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
آدمهای ISTP خیلی کم نسبت به پیر شدن استرس میگیرن، حداقل تا وقتی که در زمان حال زندگی میکنن. اونا دوست ندارن که شکست ها و پشیمونی هاشون رو جبران کنن و ترجیح میدن چیزهای جدیدی رو برای تجربه کردن پیدا کنن. ISTP ها قادرن دستاوردهاشون رو ببینن و چیزهای جدیدی برای شیرجه زدن درونشون کشف کنن. اونا از چیز ناشناخته ای که بعضی اوقات کمکشون میکنه که با پیرشدنشون کنار بیان نمیترسن و به پیشرفت در زندگیشون ادامه میدن.

عقب
بالا