ـ XXXX :
تو این دنیا از چه چیزهایی بیشتر از همه متنفری؟
ـ ISTP :
خب، من مستقل و خودکفام و ازش لذت میبرم بخاطر همین از این ایده که باید به دیگران تکیه کنم بیزارم. اینکه احساس کنم ناتوانم و باید به کمک دیگران تکیه کنم از بدترین ترس های منه. دوست ندارم آزادیم ازم گرفته بشه یا بقیه من رو یه آدم بی عرضه ببین.
اینکه ندونم چطور مشکلاتم رو حل کنم و احساس کنم بدون داشتن یه راه حل و جواب به دام افتادم باعث اضطرابم میشه و تحت کنترل یه نفر دیگه بودن برام از هر شکنجه ای بدتره.
حقیقتش من آدم بی ثباتی هستم. گاهی میگم دوست دارم سفر کنم و گاهی میگم نمیخوام از روی تختم بلند شم، گاهی میگم یه نفر رو دوست دارم و بعد دوست داشتنم میچرخه و تبدیل به نفرت میشه. نمیدونم چی میخوام و چی نمیخوام. تنها چیزی که میدونم اینه که من انقدر فکر میکنم که اگه فراموش کنم کلمات تو ذهنم رو به کسی بگم درنهایت سرم از تجمع زیاد اون ها منفجر میشه!
هرچقدر بزرگ تر میشم تمایلم به حرف زدن کمتر میشه، دیگه نمیتونم عدم درک و بی اعتمادی رو تحمل کنم، دیگه قادر به برقراری ارتباط های مزخرف، صحبت های سطحی و لبخند های ساختگی نیستم چون من رو منزجر میکنن
نماد محافظت، خوششانسی، صداقت و دانش. درمقابل یه istp عه تجزیه تحلیل کننده، عملی و حل کننده مشکلات، آلوئه ورا که بیشتر بخاطر خواص درمانی و حالت انعطاف پذیرش شناخته شده درواقع توانایی تدبیر و استقلال این تایپ رو منعکس میکنه.
ـ ISTP، INFJ، ENTJ، ESTJ به هم بیربط به نظر میان ولی همشون:
سخت کوش هستن، میتونن رهبرهای خوبی باشن، از افراد متظاهر و فیک متنفرن، بیشتر صبحها با روحیه بد از خواب بیدار میشن، باهوش و مستقلن و دقیقاً میدونن از زندگی چی میخوان.
اوکی ولی قرار نیست من همیشه جدی و رک و عصبانی باشم، خیلی وقت ها منم ذوق میکنم و احساساتم فوران میکنن، بعضی وقت ها پیش کسایی که دوست شون دارم شوخ طبع و خوش رو میشم و میتونم بخندم و شوخی کنم