حقیقتش من آدم بی ثباتی هستم. گاهی میگم دوست دارم سفر کنم و گاهی میگم نمیخوام از روی تختم بلند شم، گاهی میگم یه نفر رو دوست دارم و بعد دوست داشتنم میچرخه و تبدیل به نفرت میشه. نمیدونم چی میخوام و چی نمیخوام. تنها چیزی که میدونم اینه که من انقدر فکر میکنم که اگه فراموش کنم کلمات تو ذهنم رو به کسی بگم درنهایت سرم از تجمع زیاد اون ها منفجر میشه!
هرچقدر بزرگ تر میشم تمایلم به حرف زدن کمتر میشه، دیگه نمیتونم عدم درک و بی اعتمادی رو تحمل کنم، دیگه قادر به برقراری ارتباط های مزخرف، صحبت های سطحی و لبخند های ساختگی نیستم چون من رو منزجر میکنن
▫️⨳ تایپ INTJ زمانی واقعا بالغ شده که جای لجبازی کردن سعی کنه به خواسته های دیگرانم احترام بزاره، اینکه یاد بگیره همه قرار نیست مثل اون فکر کنن و دیگران رو با خودشون و افکارشون و عقایدشون تنها بزاره و کمتر ادمارو سوال پیچ کنه.
این گل که اسمش از آیریس، الهه یونانی گرفته شده، فرایندهای فکری پیچیده و توانایی intj برای دیدن جزئیاتی که دیگران ممکنه ازشون غفلت کنن و تواناییشون تو تبدیل ایدههای انتزاعی به واقعیت رو منعکس میکنه. درست همونطور که این گل توی باغ بلند و متمایز از گلهای دیگه است ینش و عقل این تایپ هم اون رو از بقیه متمایز میکنه .
ـINTJ، ENFP، ENTP، ESFJ به هم بیربط به نظر میان ولی همشون:
اونقدراهم که به نظر میرسه بد نیستن، باهوش تر از چیزین که به نظر میان، جاه طلبن ولی دوست ندارن اینو قبول کنن، دوست دارن همه چی تحت کنترلشون باشه و هوشمندانه فکر میکنن.
اوکی ولی قرار نیست من همیشه جدی و رک و عصبانی باشم، خیلی وقت ها منم ذوق میکنم و احساساتم فوران میکنن، بعضی وقت ها پیش کسایی که دوست شون دارم شوخ طبع و خوش رو میشم و میتونم بخندم و شوخی کنم