چند جمله از تایپ ENTP
- من درونگراترین برونگرام.
- ببین من دوستت دارم ولی قرار نیست اینو بهت بگم، چون دوست داشتن آدما یه نقطه ضعفه پس بجاش روت کرم میریزم.
- ما اونقدرها هم که فکر میکنید دنیا به چپمون نیست.
- صبح بخیر! خدا بهم اجازه داد یک روز دیگه رو زندگی کنم و برای همهی شما کلی مشکل درست کنم.
- اینکه میخواین احساساتم رو شرح بدم برام بدتر از صدتا فحشه، گاهی فقط لازم دارم خودم حلش کنم!
- وقتی یهو وسط مسخره بازیام ساکت میشم به احتمال زیاد به خاطر اینه که از چیزی ناراحت شدم. - شیرینی کشمشی رو با آش امتحان کن مطمئنم خوشت میاد.
چند حقیقت فان و کوتاه از تایپ ENTP
- وقتی توی خونه تنهاست، مهمونی میگیره.
- در بداهه نوازی عالیه.
- به راحتی خسته میشه.
- فرد شایستهایه. با این حال، انگیزه خیلی کمی داره.
- مشتاقه و میتونه شور و شوقش رو به دیگران انتقال بده.
- از سفر و ماجراهای ریسک پذیر لذت میبره.
- خوشش میاد دیگران رو آزار بده.
- چیزای زیادی میگه اما اونارو دنبال نمیکنه به طور خلاصه این فرد شعار دهندهی خوبی هست.
- شخصیتش مثل کاراکتر گوجو در انیمه جوجوتسو کایسنه.
- یه بردهی ENFP داره.
- یه جورایی خودخواهه.
- خیلی مواقع اونقدر دوست داشتنی میشه که باورش سخته، و جالب اینجاست که اغلب انکارش هم میکنه.
- سعی میکنه مشکلش رو حل کنه اما بدترش میکنه.
- ممکنه دعوا کردن مردم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
ENTP براساس میزان خالصانه عشق ورزیدن
این تایپ توی پیشرفت کردن کاملاً جدیه. اگه شما اونارو آدم بهتری نمیکنید، قطعاً آدم درستی براشون نیستید. ENTP ها به رشد کردن باهم اعتقاد دارند پس اگه هدفی دارید حتما بهشون بگید چون نه تنها میخوان کمکتون کنن بلکه میخوان بخشی از ماجرا باشن. ENTP ها بهترین دوستی هستند که با خودتون همه جا میبرید. اونها همون لباس مشکین که به همه چی میاد یا همون کیفه که هر چیزی که نیاز داری رو تو خودش جا میده. اونها میتونن دوستی باشن که با خودتون باشگاه میبرید، میتونن کسی باشن که باهاشون درس میخونید میتونن پایه خوشگذرونیاتون باشن، میتونن یه همسفر باشن، میتونن همه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
خیلی براشون فرقی نداره. چون که در هر صورت حواسشون پرت میشه! ENTP ها ذهن خیلی شلوغی دارن و میتونن خیلی سریع برن سراغ فعالیت بعدی و معمولا کنسل کردن برنامه ها رو به دل نمیگیرن. اگر یک نفر مدام برنامه هارو کنسل کنه، ENTP از اون شخص دیگه این انتظارو نداره که سر و کله اش پیدا بشه!