ـ XXXX :
تو این دنیا از چه چیزهایی بیشتر از همه متنفری؟
ـ INFJ :
خیانت، شکست، ناتوانی، تاریکی، درگیری با بقیه، ناامیدی و تجمع های شلوغ چند نمونه از چیزهایی هستن که ازشون متنفرم.
اینکه مجبور باشم به طور مداوم و پشت سر هم به جاهای پرجمعیت و شلوغ برم و با ادمای جدید آشنا بشم باعث استرس و خستگیم میشه.
حقیقتش من آدم بی ثباتی هستم. گاهی میگم دوست دارم سفر کنم و گاهی میگم نمیخوام از روی تختم بلند شم، گاهی میگم یه نفر رو دوست دارم و بعد دوست داشتنم میچرخه و تبدیل به نفرت میشه. نمیدونم چی میخوام و چی نمیخوام. تنها چیزی که میدونم اینه که من انقدر فکر میکنم که اگه فراموش کنم کلمات تو ذهنم رو به کسی بگم درنهایت سرم از تجمع زیاد اون ها منفجر میشه!
هرچقدر بزرگ تر میشم تمایلم به حرف زدن کمتر میشه، دیگه نمیتونم عدم درک و بی اعتمادی رو تحمل کنم، دیگه قادر به برقراری ارتباط های مزخرف، صحبت های سطحی و لبخند های ساختگی نیستم چون من رو منزجر میکنن
نماد پیچیدگی، زیبایی، قدرت و ظرافت. این گل که به خاطر ظاهر پیچیده و عجیب و غریبش که نشون دهنده ماهیت پیچیده، متفکر و متفاوتشه معروفه، میتونه تصویر کاملی از یه infj که یه حس ضعیف از قدرت و انعطاف پذیری رو منتقل میکنه نشون بده.
ـ ISTP، INFJ، ENTJ، ESTJ به هم بیربط به نظر میان ولی همشون:
سخت کوش هستن، میتونن رهبرهای خوبی باشن، از افراد متظاهر و فیک متنفرن، بیشتر صبحها با روحیه بد از خواب بیدار میشن، باهوش و مستقلن و دقیقاً میدونن از زندگی چی میخوان.