ـ XXXX :
تو این دنیا از چه چیزهایی بیشتر از همه متنفری؟
ـ INFP :
این ایده که هیچکس من رو اونطوری که هستم دوست نداشته باشه من رو میترسونه. از تحقیر، توهین و خدشه دار شدن غرورم در حد مرگ متنفر و از کسی که این کار رو باهام کرده حتی بیشتر متنفرم. انتقاد تند و صریح رو دوست ندارم و اینکه کنار تعداد زیادی از آدم های غریبه باشم من رو تحت فشار قرار میده و ترجیح میدم تا حد امکان از جاهای شلوغ دور باشم. من ذاتا یه آدم خوشبینم و اگه کنار آدمی باشم که فقط جنبه های منفی موقعیت هارو میبینه و همش شکایت میکنه خسته میشم و انرژی منفی میگیرم. پس اگه همچین آدمی هستی، ممنون میشم بهم نزدیک نشی.
حقیقتش من آدم بی ثباتی هستم. گاهی میگم دوست دارم سفر کنم و گاهی میگم نمیخوام از روی تختم بلند شم، گاهی میگم یه نفر رو دوست دارم و بعد دوست داشتنم میچرخه و تبدیل به نفرت میشه. نمیدونم چی میخوام و چی نمیخوام. تنها چیزی که میدونم اینه که من انقدر فکر میکنم که اگه فراموش کنم کلمات تو ذهنم رو به کسی بگم درنهایت سرم از تجمع زیاد اون ها منفجر میشه!
هرچقدر بزرگ تر میشم تمایلم به حرف زدن کمتر میشه، دیگه نمیتونم عدم درک و بی اعتمادی رو تحمل کنم، دیگه قادر به برقراری ارتباط های مزخرف، صحبت های سطحی و لبخند های ساختگی نیستم چون من رو منزجر میکنن
ـINFP، ISFJ، ISFP، ESFP به هم بیربط به نظر میان ولی همشون:
خیلی آدمای بخشنده ای هستن، میتونی مطمعن باشی همیشه پشتتن، فوق العاده خلاقن، یا خیلی خوشحالن یا خیلی غمگین (حد وسط نداریم) و خیلی راحت از کارهای خودخواهانه دیگران صدمه میبینن.