ـ XXXX :
تو این دنیا از چه چیزهایی بیشتر از همه متنفری؟
ـ ENFJ :
خب، من احساس میکنم هرچقدر بیشتر تو خلوت و انزوا بمونم زندگیم خالی تر و بی معنی تر میشه.
از اینکه کسایی که دوستشون دارم رو از دست بدم یا توسط اون ها رها بشم میترسم و از قضاوت و انتقاد، مخصوصا از طرف کسایی که برام عزیزن متنفرم. همینطور اینکه احساس کنم باری رو دوش دیگران هستم یا اون هارو کلافه و خسته میکنم باعث میشه فوق العاده اذیت بشم.
نماد خورشید، امید، جوونی و خوشبختی. در مقابل enfj که به گرمی, کاریزماتیک بودن و تمایل به کمک و راهنمایی کردن دیگران معروفه، این گل که رو به خورشید رشد میکنه توانایی این تایپو تو ایجاد اتحاد و هماهنگی بین مردم و مثبتاندیشی تو هر زمان منعکس میکنه.
ـENFJ، ISTJ، INTP، ESTP به هم بیربط به نظر میان ولی همشون:
فوق العاده باهوش و شوخ طبعن، با همه صادقن، برای هر مشکلی بهترین راه حل رو پیدا میکنن، مهربون و کنجکاو هستن و حتی اگه کارهاشون رو تا آخرین لحظه به تعویق بندازن بازم میتونن به نحوی انجامشون بدن.
کودک درون ENFJ یه رهبر ذاتیه که همیشه مطمئن میشه همه احساس راحتی و خوشحالی داشته باشن. اون انگیزه زیادی برای تبدیل جهان به یه مکان بهتر داره و عاشق ارتباط های عمیق و مفهومی با افراد مختلفه و معمولا هم روابط عمیق و معناداری با دیگران ایجاد میکنه. اون به اطرافیانش برای رسیدن به رویاهاشون انگیزه میده، تشویقشون میکنه و فردی کاملا حمایت گره.