- ارسالیها
- 6,927
- پسندها
- 9,694
- امتیازها
- 55,373
- مدالها
- 33
در فصل سوم شیمی دهم در معرفی محلولها از گلاب دو آتشه نام برده شده است که احتمالا بعضی ها دقیقا تفاوت این نوع گلاب را با بقیه نفهمند. در اینجا دسته بندی انواع گلابها را آوردیم:
گلاب درجه یک (سنگین): گلابی که حدود ۳۵ درصد اسانس دارد.
گلاب درجه دو (سبک): گلابی که حدود ۱۵ درصد اسانس دارد.
گلاب دو آتشه (دو گل): برای تهیه این نوع گلاب، روی گل ها گلاب می ریزند بعد عمل تقطیر را انجام می دهند. یعنی گلابی که قبلا تقطیر و آماده شده (یک آتشه) روی گل های جدید می ریزند (بدون آب) و عمل گلاب گیری مجدد انجام می دهند.
گلاب سه اتشه (سه گل): برای تهیه این نوع گلاب، گلاب دو آتشه را روی گل ریخته و عمل گلاب گیری را انجام می دهند.
گلاب پس آب: این نوع گلاب ضعیف ترین گلاب از لحاظ مقدار اسانس است. برای تهیه...
گلاب درجه یک (سنگین): گلابی که حدود ۳۵ درصد اسانس دارد.
گلاب درجه دو (سبک): گلابی که حدود ۱۵ درصد اسانس دارد.
گلاب دو آتشه (دو گل): برای تهیه این نوع گلاب، روی گل ها گلاب می ریزند بعد عمل تقطیر را انجام می دهند. یعنی گلابی که قبلا تقطیر و آماده شده (یک آتشه) روی گل های جدید می ریزند (بدون آب) و عمل گلاب گیری مجدد انجام می دهند.
گلاب سه اتشه (سه گل): برای تهیه این نوع گلاب، گلاب دو آتشه را روی گل ریخته و عمل گلاب گیری را انجام می دهند.
گلاب پس آب: این نوع گلاب ضعیف ترین گلاب از لحاظ مقدار اسانس است. برای تهیه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.