متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه متبل بادمجان

  • نویسنده موضوع FAEZEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 101
  • کاربران تگ شده هیچ

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
8
 
ارسالی‌ها
433
پسندها
844
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
  • نویسنده موضوع
  • #1
motabel-bademjan.jpg


مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۴ عدد متوسط
ارده¼ پیمانه
نعنای تازه¼ پیمانه
ماست یونانی۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
رب انار (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
8
 
ارسالی‌ها
433
پسندها
844
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه متبل بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را می شوییم و روی شعله گاز یا منقل ذغال قرار می دهیم تا کاملا کباب شوند و پوست‌شان به طور کامل بسوزد.

نکته: سوختن پوست بادمجان ها باعث می شود طعم دودی خوشایندی بگیرند. البته برای اینکه متبل طعم دودی نداشته باشد، می توانیم بادمجان ها را درون فر کباب کنیم.



مرحله دوم​

پس از اینکه بادمجان ها را به طور کامل کباب کردیم، آنها را کنار می گذاریم تا خنک شوند، سپس پوست‌شان را به طور کامل جدا می کنیم. در ادامه بادمجان کباب شده را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم.



نکته: برای اینکه پوست بادمجان‌ها راحت جدا شود، پس از کباب کردن، آنها را به مدت ۱۰ دقیقه درون یک ظرف درب دار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~
عقب
بالا