مرحله اول
برای تهیه متبل بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را می شوییم و روی شعله گاز یا منقل ذغال قرار می دهیم تا کاملا کباب شوند و پوستشان به طور کامل بسوزد.
نکته: سوختن پوست بادمجان ها باعث می شود طعم دودی خوشایندی بگیرند. البته برای اینکه متبل طعم دودی نداشته باشد، می توانیم بادمجان ها را درون فر کباب کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه بادمجان ها را به طور کامل کباب کردیم، آنها را کنار می گذاریم تا خنک شوند، سپس پوستشان را به طور کامل جدا می کنیم. در ادامه بادمجان کباب شده را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم.
نکته: برای اینکه پوست بادمجانها راحت جدا شود، پس از کباب کردن، آنها را به مدت ۱۰ دقیقه درون یک ظرف درب دار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.