سلام! به انجمن رمان نویسی یک رمان خوش آمدید.

جهت استفاده از امکانات مجموعه ثبت نام کنید.

یا ثبت‌نام

چالش سري سوم چالش فكر از من هوش از تو | تالار معماري

• نویسنده موضوع Rigina
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 141
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Rigina

مدیر بازنشسته کمیک + گردشگری
مدیر بازنشسته
سطح
38

تاریخ ثبت‌نام
11/5/21
ارسالی‌ها
4,077
پسندها
40,306
امتیازها
74,373
مدال‌ها
57
1020736_70a5ce1b5f6aad47fd351df020044d82.jpg

به نام خالق هستي

سلام خدمت همه كاربران گل مخصوصا علاقمندان معماري
در خدمتتون هستيم با سري سوم چالش فكر از من هوش از تو

دوستان چالش از اين قرار هست كه من يك متني را در قالب داستانك به شما ارائه ميدم كه مرتبط ميشه با ساختمون سازي و شما عزيزان بايد متن را با دقت بخونيد.

چيزي كه بايد توجه كنيد اينه كه در اين داستانك نكته ي اشتباهي وجود داره كه باعث ميشه در پايان ساخت وساز بعد از مدتي اون خانواده اي كه توي خونه رفتن با اين مشكل مواجه ميشن كه بر ميگرده به همون نكته اي در هنگام ساختمون سازي كه رعايت نشده .حالا اين مشكل ميتونه از مهندس ناظر، مهندس معمار، كارگر، گچ كار و هر كسي ديگري كه در ساخت ساختمون دست داشته

شركت كننده هايي كه قصد شركت دارند نيازي به اعلام امادگي نيست فقط بايد با من خصوصي بزنند و بگن كه در كدوم قسمت داستان مشكل وجود داشته ؟و در حقيقت بايد تصحيح شده ان خطا را بگن تا اين مشكل پيش نياد.

از ان جايي كه اين سري به استسنا در جمعه برگزار ميشود شما عزيزان تا روز يكشنبه فرصت پاسخگويي دارين

منتظر شما كاربرانن عزيز هستم

با تشكر

|مديريت تالار معماري|

آخرین ویرایش
در خانواده متوسطی چشم به جهان گشود ودر سال ۱۳۸۰ مدرک کارشناسی معماری خود را از دانشگاه تهران و بعد از تلاش های متعدد موفق به کسب بورسیه از طرف دانشگاه بزرگ ایتالیا شد. نیما نیک خواه اکنون به عنوان معمار برجسته و نامور ایرانی شد. سال ۱۳۹۰پروژه ای که شروع به ساخت آن کرد ،ویلای دو طبقه در یکی از روستاهای رشت بود . آو به همراه اکیپ جدییدی که تشکیل داده بود بعد از تایید از طرف ناظران ساختمان ، آجرهایی که بار زده بودند را خالی و شروع به اجرایی کردند. به دلیل سردی هوای زمستان اندکی چینش آن ها به عقب افتاد اما هرچه که بود بعد از طی ۱ ماه تمام شد.

_ مهندس سازه از مهندس معمار می‌خواهد که ارماتوریندی را شروع کنید و او نوع و قطر های میلگرد را در ساخت آن انتخاب کرد. مرحله بتن ریزی و مراحل آخر ساختمان پ همچنين دکوراسیون داخلی آن هم به زودی به اتمام رسید و در سال ۱۳۹۵ این پروژه تحویل داده شد . __ اخبار ۲۰:۳۰ < توجه توجه ! زلزله ۴ ریشتری که در شمال کشور رخ داد خسارات زیادی راه به همراه داشت .نیما نیکخواه یکی از افرادی بود که دستگیر شد ...

دوستان توجه داشته باشيد اگر پاسخ كامل داده نشه به هيچ عنوان پديرفته نخواهد شد حتي اگر درست باشه !!

به چه دليل دستگير شد؟
مشكل از كجا بوده؟
مقصر اين اتفاق چه كسي بوده؟
در اصل اين مشكل بايد چگونه باشه تا اين اتفاقا نيوفتد؟

ممنون از كساني كه شركت كردند

جواب چالش:

بتن ريزي كم بوده
تقصير كارگر بوده
به دليل خراب شدن ساختمان دستگير شد و مجرم حساب ميشود
در اصل بتن ريزی اگر كم باشد موجب خرابی ساختمان در اثر زلزه ميشد

برندگان متقابلا اعلام خواهند شد در تايپيك مربوطه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا