متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه مینی باگت

  • نویسنده موضوع FAEZEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 143
  • کاربران تگ شده هیچ

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
8
 
ارسالی‌ها
433
پسندها
844
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
  • نویسنده موضوع
  • #1
mini-baget.jpg

مواد لازم مینی باگت
آرد نان فانتزی۵۰۰ گرم
آب۳۰۰ گرم
خمیر مایه فوری۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
بهبود دهنده نان (اختیاری)۱ قاشق چایخوری
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
8
 
ارسالی‌ها
433
پسندها
844
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه مینی باگت خوشمزه در ابتدای کار خمیر مایه فوری را به همراه شکر و یک چهارم از حجم آب ولرم درون یک لیوان بزرگ می ریزیم و درب آنرا می پوشانیم، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم.
نکته: اگر خمیر مایه سالم باشد، پس از ۵ دقیقه مخلوط مواد شروع به پف کردن و حجیم شدن می کند.



مرحله دوم​

در این مرحله آرد را درون یک کاسه مناسب الک می کنیم، سپس نمک را به همراه بهبود دهنده نان اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه خمیر مایه عمل آمده را به کاسه می افزاییم.



مرحله سوم​

حالا آب را کم کم به کاسه اضافه کرده و در همین حین مواد را به آرامی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست که کمی چسبندگی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~
عقب
بالا