مرحله اول
برای تهیه مینی باگت خوشمزه در ابتدای کار خمیر مایه فوری را به همراه شکر و یک چهارم از حجم آب ولرم درون یک لیوان بزرگ می ریزیم و درب آنرا می پوشانیم، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم.
نکته: اگر خمیر مایه سالم باشد، پس از ۵ دقیقه مخلوط مواد شروع به پف کردن و حجیم شدن می کند.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را درون یک کاسه مناسب الک می کنیم، سپس نمک را به همراه بهبود دهنده نان اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه خمیر مایه عمل آمده را به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا آب را کم کم به کاسه اضافه کرده و در همین حین مواد را به آرامی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست که کمی چسبندگی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.