مرحله اول
برای تهیه نان پیتا به روش خانگی در ابتدای کار خمیر مایه را به همراه شکر و آب ولرم درون یک کاسه مناسب ریخته و کمی مخلوط می کنیم، سپس درب ظرف را می بندیم و در یک جای گرم قرار داده تا به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند.
مرحله دوم
هنگامی که روی خمیر مایه پف کرد، به این معناست که به عمل آمده است. در ادامه آرد گندم را درون یک کاسه نسبتاً گود الک کرده و به آن نمک، روغن زیتون و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده، سپس با یکدیگر به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه مقداری آرد نان را ۳ مرتبه الک کرده و به تدریج به کاسه حاوی مواد می افزاییم و ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. در صورتی که خمیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.