متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه علت خراب شدن سمنو و راز خراب نشدن سمنو

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 648
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
سمنو یکی از مقوی ترین دسر های ایرانیان است. در زمان تهیه این دسر باید نکاتی را برای تلخ نشدن آن رعایت کنید تا نگهداری سمنو برای طولانی مدت راحت تر شود.


سمنو یکی از مقوی ترین دسر های مرسوم شب عید ایرانیان است که از جوانه گندم تهیه می شود و خواص فراوانی برای کودکان، سالمندان و حتی خانم های باردار دارد. بسیاری از افراد در روزهای نزدیک به نوروز سمنو می پزند، پخت سمنو نیاز به مهارت داشته و نکاتی را باید در آن رعایت کرد. در این بخش از نکات آشپزی نمناک اشتباهاتی را که موجب خراب شدن طعم و رنگ سمنو می شود و طریقه نگهداری بلند مدت سمنو را آورده ایم.

برای خراب نشدن سمنو چه کنیم؟
برخی اشتباهات در تهیه سمنو موجب خراب شدن آن می شود، به نکات زیر توجه نمایید و در تهیه سمنو آنها را به کار بگیرید:

به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

از گندم نا مرغوب استفاده نکنید​

برای پخت سمنو از گندم مرغوب استفاده نمایید زیرا کیفیت گندم در طعم نهایی سمنو تاثیر بسزایی دارد و استفاده از گندم نا مرغوب طعم سمنو را خراب می کند. استفاده از گندم شمال باعث می‌شود که سمنوی شما طعم شیرین‌تری پیدا کند.

از تهیه سمنو با جوانه گندم کپک زده خودداری کنید​

اگر به دلیل آب دادن زیاد به گندم، جوانه شما کپک زد و یا بوی ترشیدگی می دهد، به هیچ وجه از آن استفاده نکنید و آن را دور بریزید چون به هیچ وجه این طعم از بین نخواهد رفت.

از گندم سبز شده استفاده نکنید​

سمنو را از جوانه گندم تهیه می کنند، جوانه ها باید رنگ سفید یا نقره ای داشته باشند و سبز نباشند. اگر ساقهء نقره ای گندم بیش از حد بلند و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #3

از آبکش استفاده نمایید​

برای جلوگیری از ترش شدن جوانه های گندم، در مرحله‌ای که گندم‌ها را درون پارچه پیچیدید، حتما آن را روی یک آبکش بگذارید تا آب درون ظرفش جمع نشود زیرا این موضوع موجب ترش شدن سمنوی شما می شود.

سمنو را هم بزنید​

سمنو حلوای کش دار و شیرین است، برای تهیه آن باید مرتب سمنو را هم بزنید تا گلوله گلوله نشود و ته نگیرد و کاملا صاف و یکنواخت گردد و بوی سوختگی نگیرد، پس توصیه می کنیم برای پخت سمنو دورهم جمع شوید و به نوبت سمنو را هم بزنید تا خسته نشوید.

سمنو را در دیگ مسی بپزید​

برای اینکه سمنو شما بی رنگ نشود و قرمز عالی گردد، سعی کنید سمنو را در دیگ مسی بپزید در غیر این صورت سمنوی شما قهوه‌ای می‌شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #4

نگهداری از سمنو در یخچال​

  • سمنو در یخچال به مدت 50 روز یا حداکثر 2 ماه با دمای میان 2 تا 5 درجه سانتی گراد ماندگاری دارد.
  • بهتر است سمنو را تازه مصرف نمایید.
  • اگر سمنو مزه ترشیدگی داد و یا کپکی بر روی آن دیده شد، باید دور ریخته شود.

روش نگهداری از سمنو در فریزر​

  • سمنو را می توانید درون ظرف درب دار یا کیسه فریزر ریخته و درون فریزر نگهداری نمایید.
  • سمنو را در فریزر جایی قرار ندهید که بوی مرغ و ماهی به خود بگیرد.
  • مدت زمان ماندگاری سمنو درون فریزر سه ماه می باشد.
  • در هنگام مصرف سمنو را از فریزر خارج کنید، داخل یک ظرف بریزید تا یخ آن کم کم آب شود.

نکته مهم​

اگر می خواهید سمنو شما طولانی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا