- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
سمنو یکی از مقوی ترین دسر های ایرانیان است. در زمان تهیه این دسر باید نکاتی را برای تلخ نشدن آن رعایت کنید تا نگهداری سمنو برای طولانی مدت راحت تر شود.
سمنو یکی از مقوی ترین دسر های مرسوم شب عید ایرانیان است که از جوانه گندم تهیه می شود و خواص فراوانی برای کودکان، سالمندان و حتی خانم های باردار دارد. بسیاری از افراد در روزهای نزدیک به نوروز سمنو می پزند، پخت سمنو نیاز به مهارت داشته و نکاتی را باید در آن رعایت کرد. در این بخش از نکات آشپزی نمناک اشتباهاتی را که موجب خراب شدن طعم و رنگ سمنو می شود و طریقه نگهداری بلند مدت سمنو را آورده ایم.
برای خراب نشدن سمنو چه کنیم؟
برخی اشتباهات در تهیه سمنو موجب خراب شدن آن می شود، به نکات زیر توجه نمایید و در تهیه سمنو آنها را به کار بگیرید:
به...
سمنو یکی از مقوی ترین دسر های مرسوم شب عید ایرانیان است که از جوانه گندم تهیه می شود و خواص فراوانی برای کودکان، سالمندان و حتی خانم های باردار دارد. بسیاری از افراد در روزهای نزدیک به نوروز سمنو می پزند، پخت سمنو نیاز به مهارت داشته و نکاتی را باید در آن رعایت کرد. در این بخش از نکات آشپزی نمناک اشتباهاتی را که موجب خراب شدن طعم و رنگ سمنو می شود و طریقه نگهداری بلند مدت سمنو را آورده ایم.
برای خراب نشدن سمنو چه کنیم؟
برخی اشتباهات در تهیه سمنو موجب خراب شدن آن می شود، به نکات زیر توجه نمایید و در تهیه سمنو آنها را به کار بگیرید:
به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.