متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه مسقطی انار

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 196
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
masghati-anar-1.jpg

مواد لازم مسقطی
نشاسته گل۵ قاشق غذا خوری
آب انار۱.۵ پیمانه
آب۱ پیمانه
شکر۵ قاشق غذا خوری
گلاب۴ قاشق غذا خوری
کره۳۰ گرم
دانه انار۱/۲ پیمانه
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای درست کردن مسقطی انار در ابتدا نشاسته را در ظرفی می ریزیم و آب را به آن اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم تا دانه های نشاسته کاملا باز شود و در آب حل شود.

مرحله دوم​

در ادامه شکر را به همراه آب انار می افزاییم و کاملا مخلوط می کنیم می توانید در ابتدا به جای اضافه کردن آب به نشاسته از آب انار استفاده کنید اما افزودن آب باعث می شود خامی نشاسته گرفته شود.

مرحله سوم​

مواد را که با هم مخلوط کردیم روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا مایه مسقطی روی حرارت به آرامی غلیظ شود آماده شدن مسقطی با حرارت کم کمک می کند بوی خامی نشاسته از بین برود.



مرحله چهارم​

هم زدن مرتب آن نیز باعث...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا