مرحله اول
برای درست کردن مسقطی انار در ابتدا نشاسته را در ظرفی می ریزیم و آب را به آن اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم تا دانه های نشاسته کاملا باز شود و در آب حل شود.
مرحله دوم
در ادامه شکر را به همراه آب انار می افزاییم و کاملا مخلوط می کنیم می توانید در ابتدا به جای اضافه کردن آب به نشاسته از آب انار استفاده کنید اما افزودن آب باعث می شود خامی نشاسته گرفته شود.
مرحله سوم
مواد را که با هم مخلوط کردیم روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا مایه مسقطی روی حرارت به آرامی غلیظ شود آماده شدن مسقطی با حرارت کم کمک می کند بوی خامی نشاسته از بین برود.
مرحله چهارم
هم زدن مرتب آن نیز باعث...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.