متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه 20 نوع دسر خوشمزه

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 607
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
«به نام پروردگار زیبایی‌ها»

طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

دسرهای ایرانی

1- فرنی شماره یک

مواد لازم

آرد برنج 3 قاشق

شیر یک شیشه

شكر 100 گرم

گلاب 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

آرد برنج را در شیر می ریزیم، گلاب و شکر را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا ته نگیرد و غلیظ شود. غلظت فرنی باید مثل ماست معمولی باشد. پس از آماده شدن فرنی در کاسه های کوچک می ریزیم.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

2- فرنی شماره دو

مواد لازم

نشاسته 100 گرم

شیر یک شیشه

گلاب 2 قاشق سوپخوری

شکر 100 گرم

طرز تهیه

نشاسته را در شیر کاملا حل می کنیم. گلاب و شکر را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم و بهم می زنیم تا جوش آمده کمی غلیظ شود. سپس در کاسه های کوچک می ریزیم.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

3- یخ در بهشت

مواد لازم

نشاسته 1 فنجان

شير 2 شیشه

شکر 2 لیوان

آرد برنج 100 گرم

گلاب 2 قاشق سوپخوری

آب 4 فنجان

طرز تهیه

نشاسته را در آب سرد حل کرده و صاف می کنیم، آرد برنج را هم در شیر حل می کنیم. نشاسته حل شده را با آرد برنج حل شده مخلوط می نماییم و در قابلمه می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم جوش بیاید و مرتب بهم می زنیم تا غلیظ شود. سپس شکر و گلاب را داخل مایه می ریزیم و با حرارت خیلی ملایم باید بجوشد و هم می زنیم تا ته نگیرد مایه باید کاملاً غلیظ شود بطوری که خط قاشق روی آن از بین نرود. آن وقت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4

طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

4- شیر برنج

مواد لازم

برنج یک فنجان

شیر دو شیشه

خامه 150 گرم

گلاب نصف استکان

طرز تهیه

برنج را دو سه ساعت زودتر خیس می کنیم. آب برنج را خالی کرده با دو لیوان آب می گذاریم کمی بپزد بعد شیر را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم باید شیر برنج بجوشد تا کاملاً بپزد. سپس گلاب را داخل آن می ریزیم و چند جوش که زد خامه را می ریزیم و شير برنج را بلافاصله از روی حرارت برمی داریم و در ظرف می کشیم و با شکر یا مربا مصرف می کنیم.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

5- شله زرد

مواد لازم

برنج نیم کیلو

شكر 750 گرم

زعفران ساییده یک قاشق مرباخوری

گلاب نصف استکان

خلال بادام 150 گرم

خلال پسته 50 گرم

دارچین 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

بهتر است برنج را از شب قبل خیس کنیم، برنج را پیمانه کرده دو برابر هر پیمانه آب روی برنج می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید. کف برنج را می گیریم و میگذاریم کاملاً مغز برنج پخته شود. سپس شکر و گلاب و زعفران حل شده در آب جوش را می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد و جا بیافتد و خلال های بادام را نیز درون آن ريخته، هنگامی که آماده شد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

6- ترحلوا

مواد لازم

آرد برنج یک کیلو

شكر 75 گرم

گلاب یک استکان

زعفران ساییده یک قاشق چایخوری

روغن 750 گرم

آب 4 لیوان

طرز تهیه

روغن را در ظرف می ریزیم. اگر ظرف گود باشد مانند قابلمه بهتر است. روی آتش می گذاریم تا داغ شود بعد آرد برنج را می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد سرخ شود و رنگ آن قهوه ای کم رنگ بشود. سپس شکر را با آب می جوشانیم تا آب شود و قوام بیاید. بعد گلاب و زعفران را داخل شربت می ریزیم چند جوش که زد از روی حرارت برمی داریم. آرد سرخ شده را از روی حرارت برمی داریم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

7- حلوای آرد گندم

مواد لازم

آرد گندم (آرد نان سنگک باشد بهتر است یک کیلو شکر 750 گرم

روغن 500 گرم

زعفران ساییده یک قاشق چایخوری

آب 4 لیوان

گلاب یک استکان

طرز تهیه

آرد را الک می کنیم در یک ظرف گود روغن را می ریزیم تا داغ شود. بعد آرد را می ریزیم با حرارت ملایم مرتب بهم می زنیم تا آرد سرخ شود و رنگ آن قهوه ای و بوی آرد بلند شود. شکر را در آب ریخته روی حرارت می گذاریم تا چند جوش بزند. آرد سرخ شده را از روی حرارت برمی داریم و شربت را به تدریج روی آرد می ریزیم و بهم می زنیم تا شربت جذب حلوا بشود و حلوا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

8- کاچی

مواد لازم

آرد گندم نیم کیلو

آب 10 لیوان

شکر 750 گرم

روغن 300 گرم

زعفران ساییده یک قاشق چایخوری

گلاب یک استکان

طرز تهیه

آرد را الک کرده و روغن را می گذاریم داغ شود. آرد را در روغن ریخته تا با حرارت ملایم سرخ شود و مرتب بهم می زنیم و رنگ آرد طلایی که شد شکر را با آب می جوشانیم تا قوام بیاید و گلاب و زعفران حل شده در آب گرم را داخل شربت می ریزیم و سپس شربت را به تدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم سپس بهم می زنیم تا آرد صاف شود. بعد کاچی را می گذاریم آرام بجوشد و به روغن بیافتد. اگر کاچی خیلی غلیظ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9
طرز تهیه انواع دسر(قسمت 1)

طریقه سبز کردن گندم برای سمنو

گندم را تمیز کرده می شوییم آب سرد روی آب می ریزیم به طوری که روی گندم را سه انگشت آب بگیرد. دو روز گندم را می گذاریم در آب باشد در مدت این دو روز دو سه بار آب آن را عوض می نماییم نوک گندم ها سفید که شد دستمال نازکی را خیس می کنیم و گندم را در آن می ریزیم و دستمال گندم را در یک ظرف قرار می دهیم و در جای گرمی مانند نزدیک بخاری یا پشت پنجره در آفتاب می گذاریم و روزی دو بار صبح و شب کمی آب با دست روی دستمال می پاشیم. دستمال باید همیشه مرطوب باشد ریشه گندم که ظاهر شد آن را در یک ظرف پهن می کنیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10

9- سمنو

مواد لازم

گندم یک کیلو

آرد 4 کیلو

طرز تهیه

به نسبت یک کیلو گندم چهار کیلو آرد لازم است. گندم نقره ای شده را چرخ می کنیم و یا می کوبیم بعد مقداری آب روی آن می ریزیم و خوب مخلوط کرده آن را از صافی رد می نماییم و آنها را با دست فشار می دهیم تا عصاره گندم که شیرین است گرفته شود آرد را در یک ظرف مناسب می ریزیم. شیره گندم را هم روی آن ریخته بهم می زنیم تا مایه صاف و رقیق شود. شیره گندم باید مقداری باشد که مایه را رقیق کند. ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم مرتب آن را هم می زنیم تا جوش آمده و غلیظ گردد و ته نگیرد و رنگ آن هم قهوه ای شود. نکته حساس در پختن سمنو این است که از هم زدن سمنو غفلت نکنیم چون زود ته می گیر و گلوله می شود. پس از آن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا