- تاریخ ثبتنام
- 29/7/20
- ارسالیها
- 592
- پسندها
- 15,447
- امتیازها
- 35,373
- مدالها
- 25
تولدت مبارک امیناجان❤️
آقای دکترمون
@AMIRALI FAROKHI
سلام به امینایی که بخاطر چند روز نیمه دومی شده کسی که وسط خونه تکونیا به دنیا اومده و مهلت نداده مادر عزیزش یه دستی به روی خونهبکشه
دختر خوش صدای پیدی، صدا رادیویی و مؤدب ما
امیدوارم تمام سردیهای قلبت با اومدن بهارِ جدید به گرمای زندگی بخشی تبدیل بشه و روزگار تورو شیرینتر از همیشه کنه.
امیدوارم توی سال جدید زندگیت متحول بشی و یکم از منِ بنده خدا شیرینی نخوای(بخصوص افوگاتو)
همیشه بخند،...
عسل جان، دخترک زیبا، ممنونم از تبریک قشنگت دختر خارجیعسلِ گل
@crazy.angel
امینا عزیزم از آشنایی با تو خیلی خوشحال
اولا کمی خجالتی بودی ولی کم کم تونستم باهات دوست بشم و بعدا فهمیدم چه دوست خیلی خوبی هستی.
ممنون بابت صدای زیبات و به دنیا اومدنت
تولدت مبارک
...سونیا خوشگله
@SONIYA JAHANI
امینای خوشگل و مهربون من
از خدا میخوام تورو به تمام اهداف قشنگت برسونه و تو رو به جایگاهی که لیاقتش رو داری ببره❤️امیدوارم عمر شادی و لبخندهای زندگیتطولانیتر از غمهات باشه
همیشه بخند چون تو لایق بهترینایی خوش صدای من❤️
تولدت کلی مبارکمون باشه❤️
پ.ن
ببخشید دیر شد، جمع کردن تبریکها مقداری طول کشید و خب…تبریک بعضیا توی ترافیک مونده :)
و باز هم مرسییی دور سرت بگردم

متشکرم بانوی زیبااا؛مبارک باشه
در راستای موفقیت![]()
خیلیی ممنونم جناب، سلامت و پاینده...تولدتون مبارک زمستانی سپید پوش![]()
سلام به دکتری که این مدت کاملا مثل دکترها کم پیدان و نمیشه حتی بین ستاره ها دیدشون
شاید خیلی وقته که دیگه در خطاب شما دکتر اژ دایره لغات حذف شده و باید بهجای دکتر از لفظ رفیق استفاده کنم، رفیق همراهی که فارغ از درگیریها تا جایی که تونستن همراهی کردن این من کم پیدا رو ممنونم رفیق بابت تمام همراهی ها، فیزیک درس دادن ها، تست های شیمیای که حل میکردید و...
حمایت شما قابل انکار نبوده و نیست، و خوشحالم از این حمایت و رفاقت
ممنونم آقا اشوان، آقا امیرعلی، حضورتون همیشگی ♡
دوتا پینوشت این آخر اضافه کنم:
پن۱: باشد که در سال جدید قروض پرداخت نشدهی آفوگاتو و شیرینی خود را...
انشاءالله که اینجوری باشه، شب آزادم میام پیوی وقت داشتید حرف بزنیمکاری نمیکنم دختر گل، مفصل حرف میزنیم درباره اش
یه چیزی بگم...من افوگاتو امتحان کردم مزه آب حوض میده پیشنهاد میکنم امتحانش نکنی
برو دندون پزشک، من که دندون رو ندیدم و معاینه نکردمبازم تولدت مبارک
![]()
من موکا میخوام، یا هم آب هویچ بستنیمهساااااا، ممنونممم چشم عسلیتولدت مبارک قناری![]()
![]()
✨...زیبای من، مهربونترین
حالا بحث گذشته شد بذار خاطره بازی کنیم و برگردیم به اون اولا، اولایی که این ارتباط و این اکیپ و همراهی هچوقت برام قابل تصور نبود، دوست بودیم تا رفیق و کمکم به قول خودت جا باز کردیم توی دل همدیگه، و چقدر قشنگ بود اون پیگیری ها و دلتنگ شدن هامون برای همدیگه.
قشنگ جان من، عزیز دل، مسئول تمامی تبریکات و تولدا، حرص خور پرومکس(این موردو فقط یچه های خودمون میفهمن)
ممنونم ازت که امسال هم بودی و طبق معمول زحمت جمع آوری تبریکات و برگزاری تولد هارو عهده دار شدی، به امید سال های بعد و سال کنکوری که هممون توی ایران موفقیتت رو جشن بگیریم ✨♡
@NADIYA ROSTAMI