- ارسالیها
- 13,831
- پسندها
- 49,527
- امتیازها
- 96,908
- مدالها
- 161
- نویسنده موضوع
- مدیر
چه مدت طول میکشد تا ایتالیایی یاد بگیرد؟ این سوال مشترک همهی زبانآموزان است و اگر شما در حال یادگیری زبان ایتالیایی هستید یا قصد شروع آن را دارید باید برای این سوال پاسخی پیدا کنید. خوشبختانه من قصد دارم در این مقاله پاسخی برای این سوال ارائه کنم.
نکات مهم
از نظر موسسه خدمات زبانهای خارجی آمریکا (FSI) زبان ایتالیایی یکی از ساده ترین زبانها برای یادگیری است.
در حقیقت، این زبان برای انگلیسی زبانان نسبت به روسها و یا چینیها بسیار سادهتر خواهد بود. روسها ممکن است در مقایسه با انگلیسیها به دو برابر کلاسهای آموزشی برای رسیدن به یک سطح مشابه نیاز داشته باشند.
italian
براساس این نظریه اگر به مدت ۵۰ هفته و هفتهای ۱۲ ساعت آموزش ببینید، در زبان ایتالیایی تسلط اولیه را بدست...
نکات مهم
از نظر موسسه خدمات زبانهای خارجی آمریکا (FSI) زبان ایتالیایی یکی از ساده ترین زبانها برای یادگیری است.
در حقیقت، این زبان برای انگلیسی زبانان نسبت به روسها و یا چینیها بسیار سادهتر خواهد بود. روسها ممکن است در مقایسه با انگلیسیها به دو برابر کلاسهای آموزشی برای رسیدن به یک سطح مشابه نیاز داشته باشند.
italian
براساس این نظریه اگر به مدت ۵۰ هفته و هفتهای ۱۲ ساعت آموزش ببینید، در زبان ایتالیایی تسلط اولیه را بدست...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.