- ارسالیها
- 9,700
- پسندها
- 40,884
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 42
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
مصارف:
سدیم بنزوات یک مادهٔ نگهدارندهٔ غذایی است و در محیط اسیدی از فعالیت باکتریها و قارچها جلوگیری میکند. این ماده بیش از همه در غذاهای اسیدی مثل کنسروها، چاشنیهای سالاد (سرکه)، نوشابههای گازدار (اسید کربنیک)، مرباها و آبمیوهها (اسید سیتریک)، ترشیجات (سرکه)، و سسها استفاده میشود. همچنین در مواد دیگر مانند برخی داروها و شامپوها نیز به کار میرود. سدیم بنزوات را بر روی محصول با همین نام یا E۲۱۱ مشخص میکنند.
این ماده همچنین در مواد آتشبازی به عنوان سوخت ترقههای موشکی بهکار میرود زیرا بهسرعت میسوزد و صدای سوت تولید میکند.
بنزوات سدیم از خنثیسازی اسید بنزوئیک توسط هیدروکسید سدیم حاصل میشود. اسید بنزوئیک به مقادیر کم در آلو، گوجه، دارچین، میخک، و سیب یافت میشود. با این...
سدیم بنزوات یک مادهٔ نگهدارندهٔ غذایی است و در محیط اسیدی از فعالیت باکتریها و قارچها جلوگیری میکند. این ماده بیش از همه در غذاهای اسیدی مثل کنسروها، چاشنیهای سالاد (سرکه)، نوشابههای گازدار (اسید کربنیک)، مرباها و آبمیوهها (اسید سیتریک)، ترشیجات (سرکه)، و سسها استفاده میشود. همچنین در مواد دیگر مانند برخی داروها و شامپوها نیز به کار میرود. سدیم بنزوات را بر روی محصول با همین نام یا E۲۱۱ مشخص میکنند.
این ماده همچنین در مواد آتشبازی به عنوان سوخت ترقههای موشکی بهکار میرود زیرا بهسرعت میسوزد و صدای سوت تولید میکند.
بنزوات سدیم از خنثیسازی اسید بنزوئیک توسط هیدروکسید سدیم حاصل میشود. اسید بنزوئیک به مقادیر کم در آلو، گوجه، دارچین، میخک، و سیب یافت میشود. با این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.