- ارسالیها
- 9,418
- پسندها
- 40,325
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 41
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
6 افزودنی خطرناک در مواد غذایی
محصول خطرناک شماره 1: رنگ کارامل
رنگ کارامل یک مادهی مصنوعی است که از گرم کردن شکر حاصل میشود. در بیشتر مواقع این پروسه شامل آمونیاک میباشد.
چرا خطرناک است؟
رنگ کارامل معمولاً در همه چیز دیده میشود. از نوشابهها و سسها گرفته تا نان و شیرینی. وقتی که مستقیماً کارامل از شکر ساخته شود، نسبتاً بی خطر است اما وقتی که با آمونیاک ساخته میشود، دو نوع ماده شیمیایی به نامهای 2 متیل لیمیدازول و 4 متیل لیمیدازول که موجب ایجاد سرطان در موشها میشود، را به وجود میآورد.
خطر این ریسک آن قدر زیاد است که دولت ایالتی کالیفرنیا، 4 متیل لیمیدازول را به عنوان یک مادهی سرطان زا اعلام کرده است. متأسفانه شرکتها مجبور نیستند اعلام کنند که آیا مواد رنگی آنها با آمونیاک...
محصول خطرناک شماره 1: رنگ کارامل
رنگ کارامل یک مادهی مصنوعی است که از گرم کردن شکر حاصل میشود. در بیشتر مواقع این پروسه شامل آمونیاک میباشد.
چرا خطرناک است؟
رنگ کارامل معمولاً در همه چیز دیده میشود. از نوشابهها و سسها گرفته تا نان و شیرینی. وقتی که مستقیماً کارامل از شکر ساخته شود، نسبتاً بی خطر است اما وقتی که با آمونیاک ساخته میشود، دو نوع ماده شیمیایی به نامهای 2 متیل لیمیدازول و 4 متیل لیمیدازول که موجب ایجاد سرطان در موشها میشود، را به وجود میآورد.
خطر این ریسک آن قدر زیاد است که دولت ایالتی کالیفرنیا، 4 متیل لیمیدازول را به عنوان یک مادهی سرطان زا اعلام کرده است. متأسفانه شرکتها مجبور نیستند اعلام کنند که آیا مواد رنگی آنها با آمونیاک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.