₰جادوگرِخویش₰ پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,103 پسندها 11,642 امتیازها 38,673 مدالها 23 6/5/23 مدیر #51 m.sina گفت انگشت به لب مانده ام از قاعدهی عشق ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم صائب کلیک کنید تا باز شود... مرحبا ای پیکِ مشتاقان بده پیغامِ دوست تا کُنم جان از سرِ رغبت فدای نامِ دوست #حافظ. امضا : ₰جادوگرِخویش₰
m.sina گفت انگشت به لب مانده ام از قاعدهی عشق ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم صائب کلیک کنید تا باز شود... مرحبا ای پیکِ مشتاقان بده پیغامِ دوست تا کُنم جان از سرِ رغبت فدای نامِ دوست #حافظ.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/5/23 #52 ₰BlackStar₰ گفت مرحبا ای پیکِ مشتاقان بده پیغامِ دوست تا کُنم جان از سرِ رغبت فدای نامِ دوست #حافظ. کلیک کنید تا باز شود... تو سنگ سیه بوسی من چشم سیاهی را مقصود یکی باشد بیگانه چه می دانی دستار گروگان ده در پای بتی، جان ده اما تو زجان غافل جانانه چه می دانی مولانا امضا : m.sina
₰BlackStar₰ گفت مرحبا ای پیکِ مشتاقان بده پیغامِ دوست تا کُنم جان از سرِ رغبت فدای نامِ دوست #حافظ. کلیک کنید تا باز شود... تو سنگ سیه بوسی من چشم سیاهی را مقصود یکی باشد بیگانه چه می دانی دستار گروگان ده در پای بتی، جان ده اما تو زجان غافل جانانه چه می دانی مولانا
₰جادوگرِخویش₰ پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,103 پسندها 11,642 امتیازها 38,673 مدالها 23 6/5/23 مدیر #53 m.sina گفت تو سنگ سیه بوسی من چشم سیاهی را مقصود یکی باشد بیگانه چه می دانی دستار گروگان ده در پای بتی، جان ده اما تو زجان غافل جانانه چه می دانی مولانا کلیک کنید تا باز شود... یاد باد آن که ز ما وقتِ سفر یاد نکرد به وداعی دلِ غمدیدهٔ ما شاد نکرد حافظ. امضا : ₰جادوگرِخویش₰
m.sina گفت تو سنگ سیه بوسی من چشم سیاهی را مقصود یکی باشد بیگانه چه می دانی دستار گروگان ده در پای بتی، جان ده اما تو زجان غافل جانانه چه می دانی مولانا کلیک کنید تا باز شود... یاد باد آن که ز ما وقتِ سفر یاد نکرد به وداعی دلِ غمدیدهٔ ما شاد نکرد حافظ.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/5/23 #54 ₰BlackStar₰ گفت یاد باد آن که ز ما وقتِ سفر یاد نکرد به وداعی دلِ غمدیدهٔ ما شاد نکرد حافظ. کلیک کنید تا باز شود... درد بر من ریز و درمانم مکن زانکه درد تو ز درمان خوشتر است مینسازی تا نمیسوزی مرا سوختن در عشق تو زان خوشتر است عطار امضا : m.sina
₰BlackStar₰ گفت یاد باد آن که ز ما وقتِ سفر یاد نکرد به وداعی دلِ غمدیدهٔ ما شاد نکرد حافظ. کلیک کنید تا باز شود... درد بر من ریز و درمانم مکن زانکه درد تو ز درمان خوشتر است مینسازی تا نمیسوزی مرا سوختن در عشق تو زان خوشتر است عطار
₰جادوگرِخویش₰ پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,103 پسندها 11,642 امتیازها 38,673 مدالها 23 6/5/23 مدیر #55 m.sina گفت درد بر من ریز و درمانم مکن زانکه درد تو ز درمان خوشتر است مینسازی تا نمیسوزی مرا سوختن در عشق تو زان خوشتر است عطار کلیک کنید تا باز شود... ترسم که اشک در غمِ ما پردهدر شود وین رازِ سر به مُهر به عالَم سَمَر شود حافظ. امضا : ₰جادوگرِخویش₰
m.sina گفت درد بر من ریز و درمانم مکن زانکه درد تو ز درمان خوشتر است مینسازی تا نمیسوزی مرا سوختن در عشق تو زان خوشتر است عطار کلیک کنید تا باز شود... ترسم که اشک در غمِ ما پردهدر شود وین رازِ سر به مُهر به عالَم سَمَر شود حافظ.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/5/23 #56 ₰BlackStar₰ گفت ترسم که اشک در غمِ ما پردهدر شود وین رازِ سر به مُهر به عالَم سَمَر شود حافظ. کلیک کنید تا باز شود... در مذهب ما محب و محبوب یکیست رغبت چه بود راغب و مرغوب یکیست گویند مرا که عین او را بطلب چه جای طلب طالب و مطلوب یکیست شاه نعمت الله امضا : m.sina
₰BlackStar₰ گفت ترسم که اشک در غمِ ما پردهدر شود وین رازِ سر به مُهر به عالَم سَمَر شود حافظ. کلیک کنید تا باز شود... در مذهب ما محب و محبوب یکیست رغبت چه بود راغب و مرغوب یکیست گویند مرا که عین او را بطلب چه جای طلب طالب و مطلوب یکیست شاه نعمت الله
₰جادوگرِخویش₰ پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,103 پسندها 11,642 امتیازها 38,673 مدالها 23 6/5/23 مدیر #57 m.sina گفت در مذهب ما محب و محبوب یکیست رغبت چه بود راغب و مرغوب یکیست گویند مرا که عین او را بطلب چه جای طلب طالب و مطلوب یکیست شاه نعمت الله کلیک کنید تا باز شود... تفاوتی نکند قدر پادشایی را که التفات کند کمترین گدایی را سعدی. امضا : ₰جادوگرِخویش₰
m.sina گفت در مذهب ما محب و محبوب یکیست رغبت چه بود راغب و مرغوب یکیست گویند مرا که عین او را بطلب چه جای طلب طالب و مطلوب یکیست شاه نعمت الله کلیک کنید تا باز شود... تفاوتی نکند قدر پادشایی را که التفات کند کمترین گدایی را سعدی.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/5/23 #58 ₰BlackStar₰ گفت تفاوتی نکند قدر پادشایی را که التفات کند کمترین گدایی را سعدی. کلیک کنید تا باز شود... از عدالت نبود دور گَرش پرسد حال پادشاهی که به همسایه گدایی دارد اشک خونین بنمودم به طبیبان گفتند درد عشق است و جگرسوز دوایی دارد حافظ امضا : m.sina
₰BlackStar₰ گفت تفاوتی نکند قدر پادشایی را که التفات کند کمترین گدایی را سعدی. کلیک کنید تا باز شود... از عدالت نبود دور گَرش پرسد حال پادشاهی که به همسایه گدایی دارد اشک خونین بنمودم به طبیبان گفتند درد عشق است و جگرسوز دوایی دارد حافظ
₰جادوگرِخویش₰ پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,103 پسندها 11,642 امتیازها 38,673 مدالها 23 6/5/23 مدیر #59 m.sina گفت از عدالت نبود دور گَرش پرسد حال پادشاهی که به همسایه گدایی دارد اشک خونین بنمودم به طبیبان گفتند درد عشق است و جگرسوز دوایی دارد حافظ کلیک کنید تا باز شود... ذره تا مهر نبیند به ثریا نرسد زآسمان بگذرم ار بر منت افتد نظری حافظ. امضا : ₰جادوگرِخویش₰
m.sina گفت از عدالت نبود دور گَرش پرسد حال پادشاهی که به همسایه گدایی دارد اشک خونین بنمودم به طبیبان گفتند درد عشق است و جگرسوز دوایی دارد حافظ کلیک کنید تا باز شود... ذره تا مهر نبیند به ثریا نرسد زآسمان بگذرم ار بر منت افتد نظری حافظ.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/5/23 #60 ₰BlackStar₰ گفت ذره تا مهر نبیند به ثریا نرسد زآسمان بگذرم ار بر منت افتد نظری حافظ. کلیک کنید تا باز شود... ياد تو می وزد ولی ، بی خبرم ز جای تو کز همه سوی مي رسد نکهت آشنای تو غنچه طرف فزون کند جامه ز تن برون کند سر بکشد نسيم اگر جرعه ای از هوای تو امضا : m.sina
₰BlackStar₰ گفت ذره تا مهر نبیند به ثریا نرسد زآسمان بگذرم ار بر منت افتد نظری حافظ. کلیک کنید تا باز شود... ياد تو می وزد ولی ، بی خبرم ز جای تو کز همه سوی مي رسد نکهت آشنای تو غنچه طرف فزون کند جامه ز تن برون کند سر بکشد نسيم اگر جرعه ای از هوای تو