- ارسالیها
- 9,418
- پسندها
- 40,325
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 41
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
کنگر کوهی یا کنگر صحرایی که در فصل بهار به عنوان سبزی در برخی از غذاهای محلی مورد استفاده قرار میگیرد دارای خواص متعددی است. این گیاه یک آنتیاکسیدان نسبتاً قوی بوده و منبع خوبی برای ویتامین C، A، اسید فولیک، منیزیم، پتاسیم و ویتامینهای گروهB میباشد.
در طب سنتی از کنگر به عنوان یک ملین و مسهل گیاهی معتدل برای درمان افرادی که دچار یبوست خفیف هستند یاد میشودچرا که کنگر حاوی انواعی از پروبیوتیکهاست که به رشد باکتریهای مفید روده کمک کرده و باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشود
کانال طب سنتی
در طب سنتی از کنگر به عنوان یک ملین و مسهل گیاهی معتدل برای درمان افرادی که دچار یبوست خفیف هستند یاد میشودچرا که کنگر حاوی انواعی از پروبیوتیکهاست که به رشد باکتریهای مفید روده کمک کرده و باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشود
کانال طب سنتی
آخرین ویرایش