عدس را شسته و حداقل ۶ ساعت بخیسانید. برنج را شسته و با مقداری آب و نمک حداقل ۲ ساعت بخیسانید.
عدس ها را در قابلمه ای ریخته و آب بریزید تا حدی که روی عدس ها را بگیرد.
قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب بجوشد.
سپس شعله را کم کنید تا عدس ها پخته شده ، آب آن تمام شود ولی له نشوند.
برگ موها را شسته ، ربز خرد کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خرد کنید. در ماهیتابه ای روغن ریخته، وقتی داغ شد پیازها را در آن بریزید و با حرارت ملایم خوب سرخ کنید.
پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید و این بار برگ موها را با حرارت ملایم در کمی روغن سرخ کنید. زردچوبه را اضافه کرده و چند دقیقه سرخ کنید.
عدس و پیاز را به برگ موها اضافه کنید. نمک و فلفل بیافزایید و زیر آن را خاموش کنید.
آب را در قابلمه مناسبی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.