MAHSHID SHAKIBAEI مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,412 پسندها 27,179 امتیازها 47,073 مدالها 26 16/5/23 نویسنده موضوع #1 این تاپیک برای بیوگرافی R Rigina ایجاد شده است. تنها صاحب تاپیک اجازهی فرستادن بیوگرافی خود را در تاپیک دارد و هرگونه اسپم پاک میشود. ●|مدیریت تالار بیوگرافی|● امضا : MAHSHID SHAKIBAEI
این تاپیک برای بیوگرافی R Rigina ایجاد شده است. تنها صاحب تاپیک اجازهی فرستادن بیوگرافی خود را در تاپیک دارد و هرگونه اسپم پاک میشود. ●|مدیریت تالار بیوگرافی|●
R Rigina مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 4,251 پسندها 41,855 امتیازها 74,373 مدالها 63 18/5/23 #2 سلام عزيزاي انجمن از اونجايي كه در خستگي كامل به سر ميبرم سوالات روشنكو اصكي رفتم ولي خودمم اضافه كردم يه چندتايي با اجازه اسمت؟ رها تاریخ تولدت؟ 21 دي 1384 محل تولد؟ يزد تایپ شخصیتیت؟ Enfj رشته تحصیلیت؟ دهم تجربي و الان رياضي تعداد خواهر یا... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 1/12/23 امضا : Rigina
سلام عزيزاي انجمن از اونجايي كه در خستگي كامل به سر ميبرم سوالات روشنكو اصكي رفتم ولي خودمم اضافه كردم يه چندتايي با اجازه اسمت؟ رها تاریخ تولدت؟ 21 دي 1384 محل تولد؟ يزد تایپ شخصیتیت؟ Enfj رشته تحصیلیت؟ دهم تجربي و الان رياضي تعداد خواهر یا... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
R Rigina مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 4,251 پسندها 41,855 امتیازها 74,373 مدالها 63 18/5/23 #3 انجمن: چیشد اومدی انجمن؟ قبلا توي انجمن ديگه اي بودم كه به دليل مشكلاتي ببه همراه دوستام و اكيپ اومديم اينجا همه چرا این انجمن موندگار شدی؟ دوستايي پيدا كردم كه جذبشون شدم و نتونستم ازشون دل بكنم اولین رفیقات کیا بودن داخله انجمن؟ عليرضا و مهاو مه گل و مبينا و خيلي زيادن .... به غير ايجا بخوام بگم اولين دوستم پونه بود رفیقای الانت کیا هستن؟ خیلین نمیشه نام برد واقعا تاحلا داخله انجمن با کسی دعوا هم کردی؟ دعوا نه ولي توي گپ يه بار بحث شد... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 1/12/23 امضا : Rigina
انجمن: چیشد اومدی انجمن؟ قبلا توي انجمن ديگه اي بودم كه به دليل مشكلاتي ببه همراه دوستام و اكيپ اومديم اينجا همه چرا این انجمن موندگار شدی؟ دوستايي پيدا كردم كه جذبشون شدم و نتونستم ازشون دل بكنم اولین رفیقات کیا بودن داخله انجمن؟ عليرضا و مهاو مه گل و مبينا و خيلي زيادن .... به غير ايجا بخوام بگم اولين دوستم پونه بود رفیقای الانت کیا هستن؟ خیلین نمیشه نام برد واقعا تاحلا داخله انجمن با کسی دعوا هم کردی؟ دعوا نه ولي توي گپ يه بار بحث شد... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.