ـ XXXX :
تو این دنیا از چه چیزهایی بیشتر از همه متنفری؟
ـ ENTJ :
برجسته نبودن و داشتن یه زندگی نه چندان چشمگیر. من حاضرم به هر قیمتی که شده به اهداف و رویاهام برسم و این ایده که تو زندگیم شکست بخورم و به هیچی نرسم عمیقا باعث ترسم میشه.
از آسیب پذیری، ضعیف بودن و انزوا برای مدت طولانی متنفرم.
نماد اشتیاق، قلب و عشق واقعی، در مقابل entj که یه رهبر قاطع، استراتژیک و هدایتگره این گل که نمادی از اشتیاق و اراده است با حضور چشمگیر و هاله فرماندش توانایی این تایپ رو تو جذب افراد و رهبری کردن با اقتدار و اعتماد رو منعکس میکنه.
ـ ISTP، INFJ، ENTJ، ESTJ به هم بیربط به نظر میان ولی همشون:
سخت کوش هستن، میتونن رهبرهای خوبی باشن، از افراد متظاهر و فیک متنفرن، بیشتر صبحها با روحیه بد از خواب بیدار میشن، باهوش و مستقلن و دقیقاً میدونن از زندگی چی میخوان.
اوکی ولی قرار نیست من همیشه جدی و رک و عصبانی باشم، خیلی وقت ها منم ذوق میکنم و احساساتم فوران میکنن، بعضی وقت ها پیش کسایی که دوست شون دارم شوخ طبع و خوش رو میشم و میتونم بخندم و شوخی کنم
کودک درونی ENTJ روحیه ی رقابتی داره و دوست داره تو زندگی همه چیز رو به چشم ی چالش ببینه که باعث پیشرفتش میشه. اون عاشق برنده شدنه و معمولا مسئولیت رهبری فعالیت های گروهی رو به عهده میگیره و استانداردهای بالایی برای خودش و دیگران تعیین میکنه اما، زیر ظاهر سخت و بی رحمش احساسات خیلی عمیقی داره که پنهان شون میکنه و دلسوزی، انصاف و نقطه نرمی برای افراد ضعیف داره. جاه طلبی و انگیزه ی زیاد اون کاملا آشکاره و رویاهای بزرگی داره که سخت تلاش میکنه تا اونها رو به واقعیت تبدیل کنه.
ـ XXXX:
اون کیه که تشنه رقابت و چالشه و به سختی ها و مشکلات به چشم چالشی نگاه میکنه که میتونه باعث هیجان و رشد و پیشرفت اون بشه و زندگی بدون چالش براش پوچ و بی معناست؟