متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

تاریخ ایران معنی تغذیه در ایران باستان

• نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 148
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32

ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
تغذیه ایرانیان‏ در طول تاریخ
اصلاحات زرتشت موقعی صورت گرفته است که عده‏ای از اقوام آریائی‏ از حالت صحراگردی به حالت شهرنشینی و ده ‏نشینی در می آمدند و چریدن گله‏ های دام را در مراتع نامحدود به چریدن در اراضی مخصوص به هر قبیله و قوم‏ مبدل نموده بودند؛ به همین دلیل برای گاو نر و ماده یکنوع احترام مخصوص‏ یا احترام مذهبی قائل بودند و آنرا متعلق و وابسته به اراضی خود میدانستند. مثلا مسئله(کود حیوانی)در تشکیلات جدید شهرنشینی و ده ‏نشینی اهمیت‏ خاص پیدا کرده بود و حتی برای ادرار گاو نیز که امروز ارزش تأمین ازت‏ خاک بوسیله آن امری مسلم و غیر قابل کتمان گردیده، بدرجه مواد پاک و پاک‏کننده احترام قائل بودند.
احترام به گاو و فرآورده ‏های آن بر اثر توصیه زرتشت در ایران باستان، مشابه تعالیم برهمن در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32

ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
هنوز هم ابزارهای دیگری هست که من از آوردن آنها از ترس درازی‏ سخن خودداری کردم. باید اضافه کنم:
دستور: دستمال کنار خوان. این واژه از دو جزء«دست‏آورد»ساخته شده‏ و معنی دستمال دست را میدهد.
طاه: خوالیگر را در عربی«طاه» میگویند و این واژه شکل عربی‏شده«داه» در فارسی است که بمعنی پیشخدمت در فرهنگها ضبط گردیده است.
خوارکها و شیرینی ها
نام بیشتر خوراکها در عربی از فارسی گرفته شده زیرا چون مواد خوارکی در عربستان بدست نمیآمده خوراک‏ پزی در آنجا بشکل یک هنر پیشرفته پدید نیامده بود تا نیازمند نهادن واژه برای نشان دادن مفهوم های‏ این هنر بشوند. برعکس چنانکه گفته شده هنر خوراک‏ پزی و خوان ‏آرایی‏ در ایران باستان بسیار والا و پیشرفته بوده ازاینرو زمانی که تازیان در عراق بخوراک‏ پزی آشنا شدند خوراکها و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.