متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان ققنوس سفید: قلمرو خورشید | شوالیه نور کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 126
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,544
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
«به نام آفریدگار ذهن و قلم»

عنوان: ققنوس سفید: قلمرو خورشید

نام نویسنده: شوالیه نور

ژانر: #فانتزی #تریلر #ترسناک

خلاصه:
خورشید چو چشم ز گیتی ببندد، آیینه رسوا می‌کند.
آخرین جنگجو توانست اهریمن را شکست دهد لیکن او مرده‌است و حال دنیا بی‌منجی خواهد ماند!
زمانی که راز آشکار شود، رسوایی سر می‌گیرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : Hope

Y E K T A

کاربر انجمن
سطح
13

ارسالی‌ها
281
پسندها
5,392
امتیازها
21,013
مدال‌ها
15
کمی بیشتر توصیف کن حالتی که ادوارد روی اژدها داره (مثلا خوشحاله , ناراحته هیجان زده است و ...)و یکمم راجب گارسیا و شکلش و اینا بگو

و‌چون فانتزیه به نظرم حواستو جمع ظاهر کارکترها کن که شبیه هم نشه
هر کارکتر حالت مخصوص به خودشو داشته باشه
پادشاه از شاهزاده قابل تمایز باشه

امضا : Y E K T A

Armita.sh

پرسنل مدیریت
مدیر تالار تیزر رمان
سطح
32

ارسالی‌ها
2,405
پسندها
20,165
امتیازها
46,373
مدال‌ها
42
  • مدیر
سلاااام و دویست سیصد تا سلام.
خب، اول از همه قلم و ایده‌ای که دارید رو تحسین می‌کنم.
نمیگم همه چیز در کماله، اما اینکه دارید روز به روز پرقدرت‌تر از قبل ادامه می‌دید و برای خوب نوشتن تلاش می‌کنید، یه جورایی تو پارت‌هاتون هم مشخصه.
قلم شما روونه، توصیفات هم سلیسه، اما چیزی که برای یکی مثل من (که فقط دنبال ایراد گرفتنه) حس میشه اینه که در توصیف اماکن اونطور که می‌تونستید بهش توجه نکردید؛ نه اینکه اصلاً بهش توجه نکرده باشید، من فقط در مقایسه با بقیۀ توصیفات همچین چیزی رو گفتم.
بخوام بیشتر حرف بزنم اضافه‌گویی میشه.
اگر با همین روند پیش برید مطمئناً ققنوس سفید یکی از بهترین‌های فانتزی میشه و در ژانر خودش خوش می‌درخشه.
مشتاق ادامه‌اش هستم؛ موفق باشید(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,544
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کمی بیشتر توصیف کن حالتی که ادوارد روی اژدها داره (مثلا خوشحاله , ناراحته هیجان زده است و ...)و یکمم راجب گارسیا و شکلش و اینا بگو

و‌چون فانتزیه به نظرم حواستو جمع ظاهر کارکترها کن که شبیه هم نشه
هر کارکتر حالت مخصوص به خودشو داشته باشه
پادشاه از شاهزاده قابل تمایز باشه
درود
سپاس از انتقاد و نظرتون^-^
حتما بهش رسیدگی و ویرایشش می‌کنم. شخصیت‌ها هم همگی متمایز هستن و تا حد ممکن سعی می‌کنم ایراداتشون رو رفع کنم و توصیفات رو افزایش بدم.
مرسی از اینکه شرکت کردی:rose::rose:

آخرین ویرایش
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Y E K T A

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,544
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلاااام و دویست سیصد تا سلام.
خب، اول از همه قلم و ایده‌ای که دارید رو تحسین می‌کنم.
نمیگم همه چیز در کماله، اما اینکه دارید روز به روز پرقدرت‌تر از قبل ادامه می‌دید و برای خوب نوشتن تلاش می‌کنید، یه جورایی تو پارت‌هاتون هم مشخصه.
قلم شما روونه، توصیفات هم سلیسه، اما چیزی که برای یکی مثل من (که فقط دنبال ایراد گرفتنه) حس میشه اینه که در توصیف اماکن اونطور که می‌تونستید بهش توجه نکردید؛ نه اینکه اصلاً بهش توجه نکرده باشید، من فقط در مقایسه با بقیۀ توصیفات همچین چیزی رو گفتم.
بخوام بیشتر حرف بزنم اضافه‌گویی میشه.
اگر با همین روند پیش برید مطمئناً ققنوس سفید یکی از بهترین‌های فانتزی میشه و در ژانر خودش خوش می‌درخشه.
مشتاق ادامه‌اش هستم؛ موفق...

حصار آبی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
34

ارسالی‌ها
10,311
پسندها
25,061
امتیازها
83,373
مدال‌ها
53
  • مدیر
سلام، و خسته نباشید.
این رمان حس می‌کنم اخصاصی فقط برا خودمه، من عاشق اژدهام و چنان روش کراش دارم که رمانی رو ده ساله کلید زدم و هنوز به اونجایی که ازش راضی شم نرسیدم و حتما یه تایپیک گروهی مختصش باز می‌کنم. ایده‌ی اژدهات به وجدم اورد. هر جا رو بگردی اژدهایان فقط موجوداتین که رهگذر و شرورن، به جز سه گانه‌ی وراثت که دیگه حرفشم نزنم. حال و هواش منو به فیلم اراگون برد. همینطور ادامه بده خیلی دوستش دارم.
و اگه ممکنه روی جمله بندیات بیشتر کار کن. توصیفاتت رو بهتر و بیشتر کن. شخصیتای تازه بیار وسط. از همین حالا هیجان دارم ببینم قراره چی پیش بیاد. موفق باشی.

امضا : حصار آبی
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,544
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام، و خسته نباشید.
این رمان حس می‌کنم اخصاصی فقط برا خودمه، من عاشق اژدهام و چنان روش کراش دارم که رمانی رو ده ساله کلید زدم و هنوز به اونجایی که ازش راضی شم نرسیدم و حتما یه تایپیک گروهی مختصش باز می‌کنم. ایده‌ی اژدهات به وجدم اورد. هر جا رو بگردی اژدهایان فقط موجوداتین که رهگذر و شرورن، به جز سه گانه‌ی وراثت که دیگه حرفشم نزنم. حال و هواش منو به فیلم اراگون برد. همینطور ادامه بده خیلی دوستش دارم.
و اگه ممکنه روی جمله بندیات بیشتر کار کن. توصیفاتت رو بهتر و بیشتر کن. شخصیتای تازه بیار وسط. از همین حالا هیجان دارم ببینم قراره چی پیش بیاد. موفق باشی.
درود
مرسی از نظرات قشنگتون
نظر لطفتونه حتما بهشون رسیدگی می‌کنم...