- نویسنده موضوع
شاید تابهحال اسم روستای کانلیکا یا کانلیجا به گوشتان نخورده باشد، اما روستای توریستی کانلیکا ، یکی از زیباترین و دیدنیترین مکانهای توریستی ترکیه است که تا حد بسیار زیادی بکر و دستنخورده باقی مانده است. البته این روستا را با روستای کالینکا که در بلغارستان قرار دارد اشتباه نگیرید.
روستای کانلیکای استانبول
اسم این دو روستا شباهت زیادی به هم دارد. من هم اولینبار که کانلیکا را جستوجو کردم، تصور کردم که این روستا در بلغارستان است. اما ما در این مقاله از مجله گردشگری علیبابا، درباره روستای کانلیکای استانبول کمی اطلاعات کسب میکنیم.
روستای کانلیکا در دوران عثمانی، محلی مجلل بوده است. جایی که افراد نجیب و ثروتمند عمارتهایی در کنار آب ساختهاند. در حال حاضر، این روستا یکی از مکانهای...
روستای کانلیکای استانبول
اسم این دو روستا شباهت زیادی به هم دارد. من هم اولینبار که کانلیکا را جستوجو کردم، تصور کردم که این روستا در بلغارستان است. اما ما در این مقاله از مجله گردشگری علیبابا، درباره روستای کانلیکای استانبول کمی اطلاعات کسب میکنیم.
روستای کانلیکا در دوران عثمانی، محلی مجلل بوده است. جایی که افراد نجیب و ثروتمند عمارتهایی در کنار آب ساختهاند. در حال حاضر، این روستا یکی از مکانهای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.