آموزشی طرز تهیه کیک بونتی

  • نویسنده موضوع FAEZEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 117
  • کاربران تگ شده هیچ

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/2/22
ارسالی‌ها
433
پسندها
845
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1690296657752.png

مواد لازم برای کیک شکلاتی
تخم مرغ۲ عدد
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
شکر۱۰۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه
آب داغ۵۰ گرم معادل ۴/۱ پیمانه
روغن مایع۱۰۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه
شیر۱۰۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه
آرد۱۹۵ گرم معادل ۱ پیمانه و ۲/۱ پیمانه
پودر کاکائو۱۰ گرم معادل ۲ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر۷ گرم معادل ۱ قاشق چای خوری و ۲/۱ قاشق چای خوری
مواد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/2/22
ارسالی‌ها
433
پسندها
845
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله ۱: مخلوط کردن تخم مرغ و شکر​

برای طرز تهیه کیک بونتی ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کمی پف کنند سپس شکر را به آن‌ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا مخلوط یکدست و کرم رنگ و کشداری تشکیل شود.

مرحله ۲: افزودن وانیل و آب داغ​

سپس مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را از بین ببرد، بعد در حین هم زدن مخلوط مقداری آب داغ به آن اضافه کنید و همچنان هم بزنید، دقت کنید آب نباید جوش باشد فقط باید گرم باشد.

مرحله ۳: اضافه کردن شیر و روغن مایع​

بعد از این که مخلوط یکدست شد مقداری شیر را که به دمای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/2/22
ارسالی‌ها
433
پسندها
845
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله ۱۲: اضافه کردن شیر و کره​

بعد مقداری شیر را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و سپس کره را روی مواد بریزید و بعد ظرف مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره ذوب شود و کاملاً به خورد مواد برود و خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله ۱۳: تنظیم حرارت و سرد کردن مخلوط​

دقت کنید که حرارت باید متوسط باشد اگر حرارت زیاد شود مخلوط مواد سفت می‌شوند بعد از این که مخلوط کمی غلیظ شد و غلظت آن مانند خامه شد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی در دمای محیط سرد شود و بعد روی کیک بریزید.

مرحله ۱۴: صاف کردن سطح کیک و گذاشتن آن در یخچال​

سپس با لیسک یا قاشق سطح آن را صاف کنید تا کاملاً سطح کیک را بپوشاند، بعد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin
عقب
بالا