mehrabi83 کاربر فعال سطح 43 ارسالیها 1,196 پسندها 67,292 امتیازها 80,673 مدالها 27 2/8/18 #51 غزل نارویی گفت خشونت نبود. من فقط صبح ها اخلاقم سگیه در کل خیلی خوش اخلاقم ولی فکر کنم قبلا گفتم از این شوخی بدم میاد:) کلیک کنید تا باز شود... اوپس ببخشید@_@ امضا : mehrabi83
غزل نارویی گفت خشونت نبود. من فقط صبح ها اخلاقم سگیه در کل خیلی خوش اخلاقم ولی فکر کنم قبلا گفتم از این شوخی بدم میاد:) کلیک کنید تا باز شود... اوپس ببخشید@_@
^-^miss- fateme:) کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 407 پسندها 6,752 امتیازها 24,673 مدالها 16 2/8/18 نویسنده موضوع #52 غزل نارویی گفت خشونت نبود. من فقط صبح ها اخلاقم سگیه در کل خیلی خوش اخلاقم ولی فکر کنم قبلا گفتم از این شوخی بدم میاد:) کلیک کنید تا باز شود... اوووو امضا : ^-^miss- fateme:)
غزل نارویی گفت خشونت نبود. من فقط صبح ها اخلاقم سگیه در کل خیلی خوش اخلاقم ولی فکر کنم قبلا گفتم از این شوخی بدم میاد:) کلیک کنید تا باز شود... اوووو
..ice-Queen.. رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 128 پسندها 1,444 امتیازها 17,473 مدالها 1 2/8/18 #53 از انتفام گرفتن خوشم نمیاد :|| کلا اهلش نیستم :|| بیخیالش میشم... چون اون هر بدی که در حقم کرده میخواد که عصبانیتم رو ببینه ...اما اگه من بیخیال بشم ... به هدفش نمی رسه و بیشتر حرص میخوره^^
از انتفام گرفتن خوشم نمیاد :|| کلا اهلش نیستم :|| بیخیالش میشم... چون اون هر بدی که در حقم کرده میخواد که عصبانیتم رو ببینه ...اما اگه من بیخیال بشم ... به هدفش نمی رسه و بیشتر حرص میخوره^^
I'm.JãS❀ کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 648 پسندها 15,313 امتیازها 39,073 مدالها 22 سن 24 2/8/18 #54 در کل انتقام جو نیستم. همیهشه از اول محدودمو مشخص میکنم و اگه اون چیزایی که گفتمو رعایت نکرد میکشمش. امضا : I'm.JãS❀
^-^miss- fateme:) کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 407 پسندها 6,752 امتیازها 24,673 مدالها 16 2/8/18 نویسنده موضوع #55 jasmine گفت در کل انتقام جو نیستم. همیهشه از اول محدودمو مشخص میکنم و اگه اون چیزایی که گفتمو رعایت نکرد میکشمش. کلیک کنید تا باز شود... خخخخخ اصلا اهل انتقام نیستی میبینم امضا : ^-^miss- fateme:)
jasmine گفت در کل انتقام جو نیستم. همیهشه از اول محدودمو مشخص میکنم و اگه اون چیزایی که گفتمو رعایت نکرد میکشمش. کلیک کنید تا باز شود... خخخخخ اصلا اهل انتقام نیستی میبینم
Elena کاربر انجمن سطح 24 ارسالیها 363 پسندها 15,129 امتیازها 39,073 مدالها 17 2/8/18 #56 بستگی داره چی کار کرده باشه ولی به هر حال یکاری می کنم روزی صد بار آرزو کنه کاش نکرده بود ایناکارو:);)
بستگی داره چی کار کرده باشه ولی به هر حال یکاری می کنم روزی صد بار آرزو کنه کاش نکرده بود ایناکارو:);)
^-^miss- fateme:) کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 407 پسندها 6,752 امتیازها 24,673 مدالها 16 2/8/18 نویسنده موضوع #57 Elena گفت بستگی داره چی کار کرده باشه ولی به هر حال یکاری می کنم روزی صد بار آرزو کنه کاش نکرده بود ایناکارو:);) کلیک کنید تا باز شود... اوووو اعتماد به سقفو امضا : ^-^miss- fateme:)
Elena گفت بستگی داره چی کار کرده باشه ولی به هر حال یکاری می کنم روزی صد بار آرزو کنه کاش نکرده بود ایناکارو:);) کلیک کنید تا باز شود... اوووو اعتماد به سقفو
Elena کاربر انجمن سطح 24 ارسالیها 363 پسندها 15,129 امتیازها 39,073 مدالها 17 2/8/18 #58 (shadi ) گفت اوووو اعتماد به سقفو کلیک کنید تا باز شود... عزیزم میگن البته غیر از اکیپ خودمون بقیه می گن اکیپ خودمون مثل قانون نیوتنن کرم از یکی به دیگری انتقال پیدا می کنه خخخخخ
(shadi ) گفت اوووو اعتماد به سقفو کلیک کنید تا باز شود... عزیزم میگن البته غیر از اکیپ خودمون بقیه می گن اکیپ خودمون مثل قانون نیوتنن کرم از یکی به دیگری انتقال پیدا می کنه خخخخخ
princess رو به پیشرفت سطح 3 ارسالیها 118 پسندها 2,007 امتیازها 11,633 مدالها 2 2/8/18 #59 وای عاشق انتقامم... مونده طرف چیکار کرده باشه. در کل به وحشتناکترین حالت ممکن این کارو میکنم
^-^miss- fateme:) کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 407 پسندها 6,752 امتیازها 24,673 مدالها 16 2/8/18 نویسنده موضوع #60 Elena گفت عزیزم میگن البته غیر از اکیپ خودمون بقیه می گن اکیپ خودمون مثل قانون نیوتنن کرم از یکی به دیگری انتقال پیدا می کنه خخخخخ کلیک کنید تا باز شود... خخخخخخخخخ امضا : ^-^miss- fateme:)
Elena گفت عزیزم میگن البته غیر از اکیپ خودمون بقیه می گن اکیپ خودمون مثل قانون نیوتنن کرم از یکی به دیگری انتقال پیدا می کنه خخخخخ کلیک کنید تا باز شود... خخخخخخخخخ