«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

سالاد این سالاد خوشمزه بادمجان کبابی با ماست و نخود را از دست ندهید

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

هنرمند انجمن
سطح
21
 
ارسالی‌ها
6,927
پسندها
9,686
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #1

این سالاد خوشمزه بادمجان کبابی با ماست و نخود را از دست ندهید​

1811649_491.jpg

سالاد بادمجان کبابی با ماست و نخود یکی از انواع سالادهای سرد است که به دلیل داشتن بادمجان کبابی طعم بسیار خوبی دارد و همراه با ماست چکیده و سیر یک ترکیب رویایی است.

فراروـ سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

هنرمند انجمن
سطح
21
 
ارسالی‌ها
6,927
پسندها
9,686
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #2

طرز تهیه

سالاد بادمجان کبابی

برای درست کردن این سالاد و مزه خوشمزه باید در ابتدای کار بادمجان‌ها و فلفل را کبابی کنید. در انتهای مطلب روش درست کبابی کردن بادمجان را برایتان شرح می‌دهم. بعد از اینکه بادمجان‌ها و فلفل کبابی شد، آن‌ها را به صورت داغ به مدت ۵ دقیقه داخل یک کیسه فریزر بگذارید و سرش را ببندید تا پوست بادمجان و فلفل نرم شود. بعد از این مدت زمان، پوست بادمجان و فلفل را بکنید و هر دو را با ساطور خوب له کنید. در مرحله بعد نوبت خرد کردن مغز گردو است. مغز گردوی خرد شده و دو قاشق غذاخوری از جعفری خرد شده را به ترکیب بادمجان و فلفل کبابی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

هنرمند انجمن
سطح
21
 
ارسالی‌ها
6,927
پسندها
9,686
امتیازها
55,373
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #3
کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:
  • برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
  • روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~
عقب
بالا