Mah.K.sunny کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 456 پسندها 7,989 امتیازها 21,973 مدالها 13 8/9/21 #111 mobina84 گفت شاید چون از احساساتی بودنت سوء استفاده رو کردن ! چرا من زندم !؟! کلیک کنید تا باز شود... چون خدا خواسته چرا زندگی این شکلیه؟ امضا : Mah.K.sunny
mobina84 گفت شاید چون از احساساتی بودنت سوء استفاده رو کردن ! چرا من زندم !؟! کلیک کنید تا باز شود... چون خدا خواسته چرا زندگی این شکلیه؟
|•°Sinmim°•| کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 186 پسندها 1,080 امتیازها 6,833 مدالها 9 سن 20 8/9/21 #112 چون فک میکنی خدت میتونی. چرا گشنمه الان؟ _fateme_a_ گفت چون عزیزات کارایی میکنن که باعث دوری میشن و تو قدرت اینو داری تا برای آرامش خودت اونا رو پس بزنی چرا دوست ندارم از کسی کمک بگیرم؟ کلیک کنید تا باز شود... امضا : |•°Sinmim°•|
چون فک میکنی خدت میتونی. چرا گشنمه الان؟ _fateme_a_ گفت چون عزیزات کارایی میکنن که باعث دوری میشن و تو قدرت اینو داری تا برای آرامش خودت اونا رو پس بزنی چرا دوست ندارم از کسی کمک بگیرم؟ کلیک کنید تا باز شود...
L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,310 پسندها 28,718 امتیازها 53,071 مدالها 23 سن 24 8/9/21 مدیر #113 چه چیزی در من جذب کننده است؟ امضا : Lili.Da
Nazanin_N رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 73 پسندها 581 امتیازها 3,013 مدالها 7 13/9/21 #114 Aytek گفت چه چیزی در من جذب کننده است؟ کلیک کنید تا باز شود... پروف نابت بردار یه عکس میوه ای گلی چیزی بذار از رنگ نارنجی بهتره من خوشگلم؟ امضا : Nazanin_N
Aytek گفت چه چیزی در من جذب کننده است؟ کلیک کنید تا باز شود... پروف نابت بردار یه عکس میوه ای گلی چیزی بذار از رنگ نارنجی بهتره من خوشگلم؟
L Lili.Da پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 29 ارسالیها 1,310 پسندها 28,718 امتیازها 53,071 مدالها 23 سن 24 13/9/21 مدیر #115 Nazanin_N گفت پروف نابت بردار یه عکس میوه ای گلی چیزی بذار از رنگ نارنجی بهتره من خوشگلم؟ کلیک کنید تا باز شود... عکست ممکنه فیک باشه پس نمی دانم امضا : Lili.Da
Nazanin_N گفت پروف نابت بردار یه عکس میوه ای گلی چیزی بذار از رنگ نارنجی بهتره من خوشگلم؟ کلیک کنید تا باز شود... عکست ممکنه فیک باشه پس نمی دانم
sa.yeh نو ورود سطح 7 ارسالیها 25 پسندها 991 امتیازها 4,823 مدالها 6 13/9/21 #116 Aytek گفت چه چیزی در من جذب کننده است؟ کلیک کنید تا باز شود... تضاد عجیب بین رنگ نارنجی پروفت و رنگ صورتی اسمت! چرا رنگین کمان به نظرم قشنگه و هیچ وقت قدیمی نمیشه؟ امضا : sa.yeh
Aytek گفت چه چیزی در من جذب کننده است؟ کلیک کنید تا باز شود... تضاد عجیب بین رنگ نارنجی پروفت و رنگ صورتی اسمت! چرا رنگین کمان به نظرم قشنگه و هیچ وقت قدیمی نمیشه؟
•|DADA BUG|• کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 743 پسندها 8,454 امتیازها 30,873 مدالها 21 سن 19 1/10/21 محروم #117 sa.yeh گفت تضاد عجیب بین رنگ نارنجی پروفت و رنگ صورتی اسمت! چرا رنگین کمان به نظرم قشنگه و هیچ وقت قدیمی نمیشه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون نشونهای از نویی و تازگیه چون پر از رنگ و نشاطه چرا عدد میبینم هنگ میکنم؟ امضا : •|DADA BUG|•
sa.yeh گفت تضاد عجیب بین رنگ نارنجی پروفت و رنگ صورتی اسمت! چرا رنگین کمان به نظرم قشنگه و هیچ وقت قدیمی نمیشه؟ کلیک کنید تا باز شود... چون نشونهای از نویی و تازگیه چون پر از رنگ و نشاطه چرا عدد میبینم هنگ میکنم؟
sa.yeh نو ورود سطح 7 ارسالیها 25 پسندها 991 امتیازها 4,823 مدالها 6 1/10/21 #118 RAHA.S گفت چون نشونهای از نویی و تازگیه چون پر از رنگ و نشاطه چرا عدد میبینم هنگ میکنم؟ کلیک کنید تا باز شود... شاید چون خوشت نمیاد. چرا بعضی کاکتوسها نازن؟! امضا : sa.yeh
RAHA.S گفت چون نشونهای از نویی و تازگیه چون پر از رنگ و نشاطه چرا عدد میبینم هنگ میکنم؟ کلیک کنید تا باز شود... شاید چون خوشت نمیاد. چرا بعضی کاکتوسها نازن؟!
•|DADA BUG|• کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 743 پسندها 8,454 امتیازها 30,873 مدالها 21 سن 19 1/10/21 محروم #119 sa.yeh گفت شاید چون خوشت نمیاد. چرا بعضی کاکتوسها نازن؟! کلیک کنید تا باز شود... چون بعضی آدماهم نازن ولی اگه سمتشون بری تیغ هاشون بهت صدمه میزنن چرا من نه نوشابه دوست دارم نه دوغ؟ امضا : •|DADA BUG|•
sa.yeh گفت شاید چون خوشت نمیاد. چرا بعضی کاکتوسها نازن؟! کلیک کنید تا باز شود... چون بعضی آدماهم نازن ولی اگه سمتشون بری تیغ هاشون بهت صدمه میزنن چرا من نه نوشابه دوست دارم نه دوغ؟
sa.yeh نو ورود سطح 7 ارسالیها 25 پسندها 991 امتیازها 4,823 مدالها 6 1/10/21 #120 RAHA.S گفت چون بعضی آدماهم نازن ولی اگه سمتشون بری تیغ هاشون بهت صدمه میزنن چرا من نه نوشابه دوست دارم نه دوغ؟ کلیک کنید تا باز شود... شاید چون آب و آبمیوه رو دوست میداری چرا نزدیک بود الان تا مرز سکته از غم پیش برم؟! امضا : sa.yeh
RAHA.S گفت چون بعضی آدماهم نازن ولی اگه سمتشون بری تیغ هاشون بهت صدمه میزنن چرا من نه نوشابه دوست دارم نه دوغ؟ کلیک کنید تا باز شود... شاید چون آب و آبمیوه رو دوست میداری چرا نزدیک بود الان تا مرز سکته از غم پیش برم؟!