Baran Miri رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 221 پسندها 4,601 امتیازها 21,133 مدالها 12 7/9/21 #101 _fateme_a_ گفت چون زیاد نازتو کشیدن. چرا اینقدر فکر میکنم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون باهوشی و باهوشا فکر میکنن چرا انقدر از بادجون بدم میاد؟ آخرین ویرایش 7/9/21 امضا : Baran Miri
_fateme_a_ گفت چون زیاد نازتو کشیدن. چرا اینقدر فکر میکنم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون باهوشی و باهوشا فکر میکنن چرا انقدر از بادجون بدم میاد؟
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,260 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 سن 18 7/9/21 #102 A. MY گفت چون باهوشی و باهوشا فکر میکنن چرا انقدر از بادجون بدم میاد؟ کلیک کنید تا باز شود... چون بهش حواسیت داری =/ چرا من وقتی خجالت میکشم سر تا پا سرخ میشم !؟ امضا : mobina84
A. MY گفت چون باهوشی و باهوشا فکر میکنن چرا انقدر از بادجون بدم میاد؟ کلیک کنید تا باز شود... چون بهش حواسیت داری =/ چرا من وقتی خجالت میکشم سر تا پا سرخ میشم !؟
Baran Miri رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 221 پسندها 4,601 امتیازها 21,133 مدالها 12 7/9/21 #103 mobina84 گفت چون بهش حواسیت داری =/ چرا من وقتی خجالت میکشم سر تا پا سرخ میشم !؟ کلیک کنید تا باز شود... چون همه ی دخترای عادی اینجورین امضا : Baran Miri
mobina84 گفت چون بهش حواسیت داری =/ چرا من وقتی خجالت میکشم سر تا پا سرخ میشم !؟ کلیک کنید تا باز شود... چون همه ی دخترای عادی اینجورین
|•°Sinmim°•| کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 186 پسندها 1,080 امتیازها 6,833 مدالها 9 سن 20 7/9/21 #104 mobina84 گفت چون دلت پیشش گیره ! چرا من لوسم ؟! کلیک کنید تا باز شود... دیگ گیر نیس. چون نازتو میکشن لابد چرا انقد یهو از عزیزام راحت دست میکشم؟ امضا : |•°Sinmim°•|
mobina84 گفت چون دلت پیشش گیره ! چرا من لوسم ؟! کلیک کنید تا باز شود... دیگ گیر نیس. چون نازتو میکشن لابد چرا انقد یهو از عزیزام راحت دست میکشم؟
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,726 پسندها 7,578 امتیازها 30,973 مدالها 27 7/9/21 مدیر #105 Sahar_66 گفت دیگ گیر نیس. چون نازتو میکشن لابد چرا انقد یهو از عزیزام راحت دست میکشم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون عزیزات کارایی میکنن که باعث دوری میشن و تو قدرت اینو داری تا برای آرامش خودت اونا رو پس بزنی چرا دوست ندارم از کسی کمک بگیرم؟ امضا : Fateme Amade
Sahar_66 گفت دیگ گیر نیس. چون نازتو میکشن لابد چرا انقد یهو از عزیزام راحت دست میکشم؟ کلیک کنید تا باز شود... چون عزیزات کارایی میکنن که باعث دوری میشن و تو قدرت اینو داری تا برای آرامش خودت اونا رو پس بزنی چرا دوست ندارم از کسی کمک بگیرم؟
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,260 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 سن 18 7/9/21 #106 Sahar_66 گفت دیگ گیر نیس. چون نازتو میکشن لابد چرا انقد یهو از عزیزام راحت دست میکشم؟ کلیک کنید تا باز شود... نح =/ چون خلی و در لحظه تصمیم میگیری ! چرا من از مدرسه بدم میاد ولی درس خونم =/ امضا : mobina84
Sahar_66 گفت دیگ گیر نیس. چون نازتو میکشن لابد چرا انقد یهو از عزیزام راحت دست میکشم؟ کلیک کنید تا باز شود... نح =/ چون خلی و در لحظه تصمیم میگیری ! چرا من از مدرسه بدم میاد ولی درس خونم =/
Mah.K.sunny کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 456 پسندها 7,989 امتیازها 21,973 مدالها 13 8/9/21 #107 mobina84 گفت نح =/ چون خلی و در لحظه تصمیم میگیری ! چرا من از مدرسه بدم میاد ولی درس خونم =/ کلیک کنید تا باز شود... چون اسکلی چرا آدما یهویی از چشمم میفتن؟ امضا : Mah.K.sunny
mobina84 گفت نح =/ چون خلی و در لحظه تصمیم میگیری ! چرا من از مدرسه بدم میاد ولی درس خونم =/ کلیک کنید تا باز شود... چون اسکلی چرا آدما یهویی از چشمم میفتن؟
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,260 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 سن 18 8/9/21 #108 Mah.K.sunny گفت چون اسکلی چرا آدما یهویی از چشمم میفتن؟ کلیک کنید تا باز شود... چون مادرم با دماپیی هم راهیم میکنه دادا =/ چون به هر کسی یه فرصت میدی ... شاید چون تجربه داشتی این نتیجه رو گرفتی !! چرا شبام انقدر دلگریه !؟ امضا : mobina84
Mah.K.sunny گفت چون اسکلی چرا آدما یهویی از چشمم میفتن؟ کلیک کنید تا باز شود... چون مادرم با دماپیی هم راهیم میکنه دادا =/ چون به هر کسی یه فرصت میدی ... شاید چون تجربه داشتی این نتیجه رو گرفتی !! چرا شبام انقدر دلگریه !؟
Mah.K.sunny کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 456 پسندها 7,989 امتیازها 21,973 مدالها 13 8/9/21 #109 mobina84 گفت چون مادرم با دماپیی هم راهیم میکنه دادا =/ چون به هر کسی یه فرصت میدی ... شاید چون تجربه داشتی این نتیجه رو گرفتی !! چرا شبام انقدر دلگریه !؟ کلیک کنید تا باز شود... شاید چون تنها میشی و از دنیا جدا اونوقته که فکرت درگیر میشه و دلگیر میشی چرا بی احساسم؟ امضا : Mah.K.sunny
mobina84 گفت چون مادرم با دماپیی هم راهیم میکنه دادا =/ چون به هر کسی یه فرصت میدی ... شاید چون تجربه داشتی این نتیجه رو گرفتی !! چرا شبام انقدر دلگریه !؟ کلیک کنید تا باز شود... شاید چون تنها میشی و از دنیا جدا اونوقته که فکرت درگیر میشه و دلگیر میشی چرا بی احساسم؟
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,260 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 سن 18 8/9/21 #110 Mah.K.sunny گفت شاید چون تنها میشی و از دنیا جدا اونوقته که فکرت درگیر میشه و دلگیر میشی چرا بی احساسم؟ کلیک کنید تا باز شود... شاید چون از احساساتی بودنت سوء استفاده رو کردن ! چرا من زندم !؟! امضا : mobina84
Mah.K.sunny گفت شاید چون تنها میشی و از دنیا جدا اونوقته که فکرت درگیر میشه و دلگیر میشی چرا بی احساسم؟ کلیک کنید تا باز شود... شاید چون از احساساتی بودنت سوء استفاده رو کردن ! چرا من زندم !؟!