- ارسالیها
- 486
- پسندها
- 3,971
- امتیازها
- 17,083
- مدالها
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. دسر مگنولیا یکی از انواع خوشمزه و محبوب دسرهاست که شیر، آرد، نشاسته و تخم مرغ از مواد اصلی تشکیل دهنده این دسر به شمار میروند.
به گزارش فرارو، دسر مگنولیا به دلیل داشتن خامه، گردو، کره و بیسکوییت از نظر غذایی بسیار کامل و مغذی است و به همین دلیل توصیه میشود که این دسر را بعد از خوردن غذاهای چرب و سنگین مصرف نکنید. دسر مگنولیا یک دسر شیک و مجلسی برای مهمانی و جشنهاست است که سرو آن همراه با چای و قهوه تجربه دلچسبی را برای شما به همراه خواهد داشت. در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر مگنولیا دو رنگ همراه با همه نکات و...
به گزارش فرارو، دسر مگنولیا به دلیل داشتن خامه، گردو، کره و بیسکوییت از نظر غذایی بسیار کامل و مغذی است و به همین دلیل توصیه میشود که این دسر را بعد از خوردن غذاهای چرب و سنگین مصرف نکنید. دسر مگنولیا یک دسر شیک و مجلسی برای مهمانی و جشنهاست است که سرو آن همراه با چای و قهوه تجربه دلچسبی را برای شما به همراه خواهد داشت. در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر مگنولیا دو رنگ همراه با همه نکات و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.