متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر آموزشی | طرز تهیه ترافل گاناش

  • نویسنده موضوع بهار؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 153
  • کاربران تگ شده هیچ

بهار؛

مدیر بازنشسته
سطح
14
 
ارسالی‌ها
486
پسندها
3,970
امتیازها
17,083
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم:

_شکلات شیری یا تلخ 200 گرم
_خامه 140 گرم
_پوست پرتقال 1قاشق چای خوری
_پودر شکلات 2 قاشق غذاخوری
_پودر نارگیل و شکلات، دانه کاکائو، پدر پسته و... برای غلتاندن به میزان لازم

طرزتهیه:

مرحله اول
ابتدا خامه و شکلات را روی حرارت کتری یا قابلمه ذوب کنید.

مرحله دوم
2قاشق پودر شکلات را با پوست پرتقال به شکلات اضافه و مخلوط کنید.

مرحله سوم
مخلوط را درون ظرف شیشه‌ای کم ارتفاع و کم عرض بریزید و مخلوط را 7 ساعت درون یخچال بگزارید.

مرحله چهارم
بعد از هفت ساعت مخلوط را از یخچال خارج کنید و به اندازه گردو های متوسط از آن جدا کرده و با کف دست گرد کرده و درون پودر نارگیل، شکلات، دانه کاکائو خرد شده و...
بـ*ـغلتانید و در کاغذ های کپسولیقرار دهید و درون طرف چیده و برای یک ساعت دیگر درون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا