ANAM CARA کاربر قابل احترام سطح 32 ارسالیها 2,060 پسندها 26,241 امتیازها 51,373 مدالها 43 سن 19 23/1/24 نویسنده موضوع #1 بسمتعالی~ سلام خدمت همهی کاربران عزیز انجمن یک رمان. اینبار با مصاحبهای همراه با ستاره لطفی عزیز خدمت شما رسیدهایم♡ SETAREH❀ خالق آثاری چون: میانبر به تباهی می زده زاچ امضا : ANAM CARA
بسمتعالی~ سلام خدمت همهی کاربران عزیز انجمن یک رمان. اینبار با مصاحبهای همراه با ستاره لطفی عزیز خدمت شما رسیدهایم♡ SETAREH❀ خالق آثاری چون: میانبر به تباهی می زده زاچ
ANAM CARA کاربر قابل احترام سطح 32 ارسالیها 2,060 پسندها 26,241 امتیازها 51,373 مدالها 43 سن 19 23/1/24 نویسنده موضوع #2 1. یک بیوگرافی کوتاه از خودتون میدید؟ ستاره هستم. 19 ساله و ساکن کرمانشاه. 2. نام آثارتون ذکر میکنید؟ میانبر به تباهی، می زده، زاچ، هویت مکتوم. 3. از چند سالگی دست به قلم شدید؟ تقریباً از 13-14 سالگی شروع کردم. 4. از کدوم آثار رضایت بیشتر دارید؟ میانبر به تباهی و زاچ. 5. چه چیز باعث شد به نویسندگی روی بیارید و علاقه پیدا کنید؟ کتاب خوندن. 6. به آثارتون چه نمرهای میدید؟ نمیدونم... مخاطب باید نمره... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : ANAM CARA
1. یک بیوگرافی کوتاه از خودتون میدید؟ ستاره هستم. 19 ساله و ساکن کرمانشاه. 2. نام آثارتون ذکر میکنید؟ میانبر به تباهی، می زده، زاچ، هویت مکتوم. 3. از چند سالگی دست به قلم شدید؟ تقریباً از 13-14 سالگی شروع کردم. 4. از کدوم آثار رضایت بیشتر دارید؟ میانبر به تباهی و زاچ. 5. چه چیز باعث شد به نویسندگی روی بیارید و علاقه پیدا کنید؟ کتاب خوندن. 6. به آثارتون چه نمرهای میدید؟ نمیدونم... مخاطب باید نمره... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
ANAM CARA کاربر قابل احترام سطح 32 ارسالیها 2,060 پسندها 26,241 امتیازها 51,373 مدالها 43 سن 19 10/3/24 نویسنده موضوع #3 با تشکر از مصاحبه شما نویسنده عزیز برای جلوگیری از ارسال پست اسپم تاپیک قفل شد با تشکر تیمِ مدیریت کتاب امضا : ANAM CARA
با تشکر از مصاحبه شما نویسنده عزیز برای جلوگیری از ارسال پست اسپم تاپیک قفل شد با تشکر تیمِ مدیریت کتاب