غذا طرز تهیه حمص

  • نویسنده موضوع .Mobina.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 139
  • کاربران تگ شده هیچ

.Mobina.

مدیر بازنشسته‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,981
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
سطح
21
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه حمص ترکی معروف لبنانی شف طیبه حمص را با چی بخوریم طرز تهیه هوموس


مواد لازم برای ۲ نفر
نخود۱ و ½ پیمانه
سیر۲ حبه
لیمو ترش۱ عدد
ارده۳ قاشق غذاخوری
آب نخود۴ قاشق غذاخوری
یخ۲ تکه
روغن زیتونبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا½ قاشق چایخوری
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,981
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
سطح
21
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

طرز تهیه حمص​

مرحله اول​

برای تهیه حمص اولین کاری که باید انجام دهیم خیساندن نخود می باشد، برای این منظور نخود را از ۲۴ ساعت قبل در یک کاسه آب می ریزیم و در صورت امکان چند بار آب موجود در کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ نخود به طور کامل گرفته شود.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,981
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
سطح
21
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله دوم​

پس از گذشت ۲۴ ساعت باید نخود را بپزیم، برای این منظور نخود را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا نخودها به طور کامل مغز پخت شوند (آب نخود را نگه می داریم)
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,981
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
سطح
21
 
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله سوم​

پس از پخت، پوست نخود را جدا کنیم تا حمص مجلسی تر و لطیف تری داشته باشیم. دانه های نخود را بین دو انگشت خود کمی فشار دهید پوست شان جدا خواهد شد. پس نخودها پوست کنده را داخل مخلوط کن می ریزیم.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,981
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
سطح
21
 
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله چهارم​

در ادامه ارده را به همراه آب لیمو ترش، سیر، پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه به نخود داخل مخلوط کن اضافه می کنیم. حالا یخ ها را اضافه می کنیم (حتما یخ را اضافه کنید تا از بریدن مواد جلوگیری کند) حالا مواد را میکس می کنیم.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,981
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
سطح
21
 
  • نویسنده موضوع
  • #6

مرحله پنجم​

پس از یک دقیقه میکس کردن مواد، آب نخود را اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پس از اینکه مواد به پوره تبدیل شد باید غلظت آن به حدی باشد که به راحتی از قاشق سرریز نشود. حالا تقریبا هوموس ما آماده سرو است.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,981
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
سطح
21
 
  • نویسنده موضوع
  • #7

مرحله ششم​

هوموس یا حمص را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس ظرف را به آرامی می چرخانیم و با قاشق یک گودال کوچک وسط حمص ایجاد می کنیم و روغن زیتون را داخل آن می ریزیم و با نخود و سبزیجات معطر تزیین کرده و سرو می کنیم.

منبع: چی شی
 
امضا : .Mobina.
عقب
بالا