برای تهیه کوکوی خوشمزه و مخصوص به روش اردبیلی سیب زمینی ها رو شسته و با پوست در قابلمه می گذاریم و آب به آن اضافه کرده، شعله گاز رو روشن می کنیم و اجازه می دهیم که سیب زمینی ها به طور کامل بپزند.
سیب زمینی ها که پخته شد، پوست آن ها رو گرفته و با رنده درشت رنده می کنیم. سبزی کوکو رو که شسته و خرد شده است، به سیب زمینی اضافه کرده و باهم مخلوط می کنیم. سپس زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر را به مواد اضافه می کنیم.
در این مرحله، نوبت به اضافه کردن تخم مرغ می رسد. تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه می کنیم. وقتی ۷ تا اضافه کردیم، خوب هم می زنیم. به غلظت مواد دقت می کنیم، اگر سفت بود باز به آن، تخم مرغ اضافه می کنیم،
تا وقتی مواد غلظت مناسب را داشته باشد. حالا نوبت اضافه کردن زرشک است. زرشک ها را از قبل خوب شسته و بعد به مواد اضافه می کنیم و سپس نصف لیوان گردو خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.
تابه درب داری را انتخاب کرده و روی حرارت می گذاریم و کمی روغن در کف تابه می ریزیم. وقتی که روغن داغ شد، مواد کوکو اردبیلی را درون تابه ریخته و درب آن رو می بندیم و با حرارت ملایم می گذاریم که یه طرف کوکو پخته شود.
وقتی که طلایی شد، کوکو را برگردانده و طرف دیگر آن را سرخ می کنیم و دیگر نیازی به بستن درب تابه نیست و سپس به هر شکلی که دوست داریم، برش می زنیم و در آخر درون ظرف مناسب سرو کرده و با خیار شور و گوجه تزیین می کنیم.