متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا غذای ملل | طرز تهیه گراتن گل کلم

  • نویسنده موضوع .Mobina.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 169
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه گراتن گل کلم , دستور پخت گراتن گل کلم


مواد لازم گراتن گل کلم
گل کلم خرد شده درشت۵۰۰ گرم
کره۳۰ گرم
آرد۲ قاشق غذا خوری
شیر۱ لیوان
پنیر پیتزا، گودا یا چدار۱ لیوان
پنیر پارمزانیک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
جوز هندیمقداری
پودر نان خشکیک چهارم پیمانه
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2

طرز تهیه گراتن گل کلم​

مرحله اول​

برای تهیه گراتن مخصوص و خوشمزه با گل کلم ابتدا یک قابلمه را با آب پر می کنیم و روی شعله اجاق گاز می‌گذاریم. بعد از این که به جوش آمد مقداری نمک به آب اضافه می کنیم. گل کلم درشت خردشده را در آب می ریزیم و ۶ دقیقه بعد آبکش می کنیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله دوم​

در این مرحله کره را در شیر جوش می اندازیم و روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود. سپس آرد را اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می‌دهیم. شیر را اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود. حرارت را ملایم می کنیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله سوم​

حالا همچنان به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سس غلیظ شود. مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مقداری کمی جوزهندی روی سس رنده می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم. در این مرحله، پنیر گودا یا چدار را اضافه می کنیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله چهارم​

سپس هم میزنیم تا پنیر در سس ذوب شود. در کاسه ای سس بشامل پنیری و گل کلم آبکش شده را مخلوط می کنیم.سپس در ظرف پیرکس مخصوص فر می ریزیم. روی گل کلم ها را با مخلوط پودر نان خشک و پنیر پارمزان می‌پوشانیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #6

مرحله پنجم​

در این مرحله ظرف را در طبقه وسط فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا پخته شود و پنیر روی آن ذوب و برشته شود. در ادامه گراتن را در کنار استیک گوشت یا مرغ و سبزیجات دیگری سرو می کنیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #7

مرحله ششم​

می توان سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای، بیبی اسفناج، هویج، قارچ و بروکلی را در گراتن اضافه کرد. همچنین برای طعم بهتر سس‌ بشامل می‌توانیم نصف یک عدد قرص مرغ را در سس پودر کنیم و در این صورت نمک لازم ندارد.

منبع: چی شی
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا