متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی کیک و شیرینی | گوش فیل

  • نویسنده موضوع .Mobina.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 8
  • بازدیدها 83
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,001
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه گوش فیل نازک اراکی ساده خانگی مرحله به مرحله خانگی افغانی در آشپزخانه کوچک من گوشفیل بازاری خانم کامیار رزا منتظمی پاپیونی شکل شیرینی گوش فیل

گوش فیل یکی از انواع شیرینی های محبوب و خوشمزه ایرانی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان برای سفره های افطار تهیه می شود
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,001
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم گوش فیل
شیر۱ فنجان سر خالی
شکر۲ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
آب۱ لیوان
آرد۱ لیوان
گلاب۱ قاشق غذاخوری
روغن جامد۳ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,001
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3

طرز تهیه گوش فیل​

مرحله اول​

ابتدا شربت بار گوش فیل را آماده می کنیم، برای این منظور آب را داخل شیرجوش می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم، سپس شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم تا کاملا در آب حل شود. بهتر است شکر را هم نزنیم و اجازه بدهیم تا خود شکر در آب حل شود.

مرحله دوم​

بعد حرارت را ملایم می کنیم تا آب جوش بیاید و شربت کمی قوام یابد. زمانیکه شربت کمی غلیظ شد، آب لیمو ترش، گلاب و زعفران دم کرده را به آن می افزاییم و با قاشق آرام مواد را مخلوط می کنیم و ۳ دقیقه بعد شیرجوش را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا شربت سرد شود.
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,001
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله سوم​

در این مرحله تخم مرغ را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم، سپس شیر و روغن را به آن اضافه می کنیم و با همزن مواد را مخلوط می کنیم. بعد بیکینگ پودر، ماست و ۲ قاشق از شربت سرد شده را به مواد می افزاییم.

مرحله چهارم​

مجددا مواد را مخلوط می کنیم، سپس حدود آرد را الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم، سپس با قاشق مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. بعد با دست خمیر را مخلوط می کنیم و کم کم آرد الک شده اضافه می کنیم و با دست خمیر را ورز می دهیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,001
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله پنجم​

باید به قدری آرد به خمیر اضافه کنیم تا دیگر به دستمان نچسبد. البته اگر خمیر کمی چسبندگی داشته باشد، زمانی که آنرا ورز می دهیم چسبندگی‌اش کمتر می شود.

مرحله ششم​

در آخر خمیر را چندین بار با دست باز و جمع می کنیم تا هوایی داخل آن نماند، سپس آنرا داخل کاسه قرار می دهیم و روی آن را با سلفون می پوشانیم. در ادامه کاهس را در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر به مدت ۲ ساعت استراحت کند.
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,001
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #6

مرحله هفتم​

پس از گذشت ۲ ساعت، در قابلمه ای کوچک با عمق زیاد به اندازه ای روغن می ریزیم که گوشفیل ها در روغن شناور باشند، سپس روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان روغن داغ شود. خمیر را از داخل ظرف کاسه بیرون می آوریم و روی سطح کار کمی آرد می پاشیم.

مرحله هشتم​

حالا خمیر را روی سطح صاف قرار می دهیم و با وردنه آن‌را باز می کنیم. توجه داشته باشید که ضخامت خمیر نباید از ۳ میلی متر کمتر باشد، چون باعث میشود که گوش‌فیل ها به خوبی پف نکنند.
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,001
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #7

مرحله نهم​

حالا خمیر را با کاتر دلخواه برش می دهیم، سپس خمیرهای برش زده شده را داخل روغن قرار می دهیم تا خوب پف کنند و طلایی شوند. در ادامه گوش فیل ها را داخل روغن زیر و رو می کنیم تا هر دو طرف آن ها طلایی شود.

مرحله دهم​

بعد از طلایی شدن، آن ها را با توری فلزی بیرون می آوریم و داخل شربت سرد شده قرار می دهیم. بعد از ۳۰ ثانیه از داخل شربت بیرون می آوریم و در صافی قرار می دهیم تا شهد اضافه آنها خارج شود، سپس در ظرف می چینیم و سرو می کنیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,001
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #8

نکات تهیه گوش فیل​

پف نکردن گوش فیل​

داغ نبودن روغن

یکی از مشکلاتی که برای درست گوش فیل داریم این است که گوش فیل ما به اندازه کافی پف نمی کند. برای رفع این مشکل زمان سرخ کردن گوش فیل ها حتما صبر کنید تا روغن به طور کامل داغ شود سپس گوش فیل ها را درون روغن بیندازید، اگر روغن به حد کافی داغ نباشد گوش فیل شما پف نمی کند.
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,001
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #9
اضافه کردن آرد زیاد
یکی دیگر از دلایل رایج پف نکردن گوش فیل این است که بیش از اندازه آرد اضافه کرده باشیم و خمیر بیش از حد سفت شده باشد. حتما زمان اضافه کردن آرد، آنرا کم کم اضافه کنید تا جایی که دیگر خمیر به دست تان نچسبد.

خمیر شدن گوشفیل​

اگر شربت بار ما بیش از حد رقیق و آبکی باشد وقتی آنرا به گوشفیل اضافه کنیم باعث نرم شدن یا خمیر شدن گوشفیل می شود. شربت بار باید کمی رقیق تر از عسل باشد و زمانی که بین دو انگشت قرار می یگرد کمی کش بیاید.
منبع: چی شی
 
امضا : .Mobina.
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
7
بازدیدها
168
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
38
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
44
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
33
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
30
عقب
بالا