کیک و شیرینی آموزشی | حلوا پاپ شکلاتی

.Mobina.

مدیر بازنشسته‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,021
پسندها
10,004
امتیازها
41,473
مدال‌ها
20
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه حلوا پاپ شکلاتی

حلوا پاپ شکلاتی از حلواهای جدید به حساب می آید که می تواند با ظاهر متفاوت و زیبایش به عنوان یک شیرینی و دسر برای مهمانی ها باشد. این حلوا در کمترین زمان با مواد همیشه در دسترس تهیه شده و می تواند طرفداران زیادی را به خود جلب کند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا پاپ شکلاتی در ادامه با سایت ما همراه باشید
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,021
پسندها
10,004
امتیازها
41,473
مدال‌ها
20
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازممقدار مواد
آرد سفید۱۲۵ گرم
شکلات تلخ۱۵۰ گرم
آرد نخودچی۶۰ گرم
کره۳۵ گرم
پودر قند۳۰ گرم
پودر هل۱ قاشق مربا خوری
پودر دارچین۱ قاشق مربا خوری
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,021
پسندها
10,004
امتیازها
41,473
مدال‌ها
20
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله اول​

برای فراهم کردن حلوای پاپ شکلاتی، شروع کار تابه ای را که برای طبخ حلوا در نظر داریم روی حرارت متوسط قرار می دهیم. آنگاه آرد سفید را از الک رد می کنیم تا علاوه بر گرفتن ناخالصی های آرد، هوا در بافت آرد نفوذ کند.

مرحله دوم​

در ادامه آرد را به تابه منتقل کرده و با قاشق چوبی به صورت پیوسته تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته شود. در همین حین تابه ای را به صورت جداگانه روی حرارت ملایم گذاشته و آرد نخودچی را به تابه می افزاییم و به خوبی تفت می دهیم.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,021
پسندها
10,004
امتیازها
41,473
مدال‌ها
20
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله سوم​

اکنون تامل می کنیم بوی آرد در فضا پخش شود. حالا کره را به دمای محیط رسانده و بعد از مخلوط کردن آرد سفید و آرد نخودچی، کره را به تابه منتقل کرده و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شود. حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

نکته:​

همراهان میریتو توجه داشته باشید، در حین تفت دادن هر دو نوع آرد، علاوه بر تغییر نگردن رنگشان، می بایست با سرعت بالا تفت دادن را ادامه داد تا آرد ته نگیرد.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,021
پسندها
10,004
امتیازها
41,473
مدال‌ها
20
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله چهارم​

در این قسمت شکلات تخت را درون کاسه ای مناسب خرد کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم. شکلات را به آرامی هم می زنیم تا کاملا روان و حل شود. آنوقت مایه شکلاتی را به همراه پودر هل و پودر دارچین درون آردها می افزاییم.

مرحله پنجم​

بعد از اینکه شکلات را به آرد اضافه کردیم تمامی مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا حالت خمیری نرم و یکنواخت تشکیل شود. سپس به اندازه یک گردو کوچک جدا کرده و به شکل گلوله ای درست می کنیم. به همین روش مایه خمیری را درست می کنیم.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته‌ی ادبیات
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,021
پسندها
10,004
امتیازها
41,473
مدال‌ها
20
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #6

مرحله ششم​

گام بعدی کاغذ روغنی را کف سینی پهن کرده و گلوله های حلوای شکلاتی را روی کاغذ می چینیم. اکنون سینی حاوی حلوا شکلاتی را داخل یخچال استراحت می دهیم تا بافت حلوا سفت شود. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه سینی را بیرون می آوریم.

مرحله هفتم​

در این مرحله ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای را مجددا بن ماری کرده و حلوا ها را داخل مایه شکلاتی فرو می کنیم تا تمام قسمتها به یک اندازه پوشییده از شکلات شوند. بنابراین کپسول های کاغذی تک نفره را باز کرده و حلوا را داخل آنها منتقل می کنیم.
منبع: میریتو
 
امضا : .Mobina.

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
5
بازدیدها
120
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
97
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
78
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
90
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
104
عقب
بالا