نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا غذای ملل | پیراشکی سیب زمینی

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,014
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی در برنامه بهونه با پنیر پیتزا با خمیر جادویی با خمیر سیب زمینی dvha d sdf cldkd

پیراشکی سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,014
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۵۰۰ گرم
آرد سفید۱ پیمانه
جعفری۵ قاشق غذاخوری
کره۱۵ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,014
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله اول​

برای تهیه پیراشکی سیب زمینی ساده ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند. در ادامه سیب زمینی ها را پوشت می گیریم.

مرحله دوم​

حالا سیب زمینی ها را به صورت داغ له می کنیم و کره را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا کره و ادویه ها به خورد سیب زمینی بروند. در ادامه جعفری خرد شده را به کاسه اضافه می کنیم.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,014
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله سوم​

در این مرحله آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست به دست بیاید. ممکت است نیاز نباشد کل آرد را اضافه کنیم، پس حتما آرد را کم کم اضافه می کنیم.

مرحله چهارم​

حالا روی خمیر را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در دماس محیط استراحت می دهیم تا چسبندگی خمیر کمتر شود. پس از گذشت این زمان خمیر را بین دو نایلون آرد پاشی شده قرار می دهیم و با وردنه به صورت یکدست پهن می کنیم.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,014
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله پنجم​

حالا با کاتر گرد خمیر را قالب می زنیم و درون هر خمیر به دلخواه موادی مثل سوسیس، کالباس، گوشت چرخ کرده یا مرغ قرار می دهیم و لبه های خمیر را روی هم بر می گردانیم و با چنگال کمی فشار می دهیم تا لبه های خمیر به هم بچسبند.

مرحله ششم​

در این مرحله یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پیراشکی ها را درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند. در ادامه پیراشکی ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.
منبع: چی شی
 
امضا : .Mobina.
عقب
بالا