متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی شیرینی | تارت اسنیکرز

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه تارت اسنیکرز , دستور پخت تارت اسنیکرز

تارت اسنیکرز یکی از انواع شیرینی های لاکچری و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم تارت اسنیکرز
کره۱۷۵ گرم
پودر قند۱ پیمانه
آردبه مقدار کافی
شکلات تخته ای۲۰۰ گرم
مواد کارامل
شکر۱٫۵ پیمانه
آب½ پیمانه
کره۷۰ گرم
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
فندق۲ پیمانه
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله اول​

برای تهیه تارت اسنیکرز خوشمزه در ابتدای کار برای تهیه خمیر تارت کره هم دمای محیط را به همراه پودر قند درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا پودر قند به طور کامل جذب کره شود.

مرحله دوم​

در این مرحله آرد را کم کم به ترکیب کره و پودر قند اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست درون کاسه جمع شود. پس از اینکه خمیر دیگر به دست نمی چسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله سوم​

حالا خمیر را درون یک نایلون می پیچیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا استرحت کند. پس از گذشت این زمان قالب های تارت را با کمی روغن چرب می کنیم و به ترتیب درون سینی فر می چینیم.

مرحله چهارم​

در این مرحله خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را چونه کرده و با وردنه به صورت گرد باز می کنیم، سپس درون قالب تارت قرار داده و لبه های آنرا فیکس می کنیم. در همین حین فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتگراد روشن می کنیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله پنجم​

پس از اینکه فر گرم شد، سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم خمیر تارت ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم تارت ها در دمای محیط خنک شوند.

مرحله ششم​

برای تهیه کارامل شکر را به همراه آب درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم شکر به طور کامل حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، کره را اضافه کرده و به خورد کارامل می دهیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #6

مرحله هفتم​

در آخر خامه را اضافه کرده و پس از چند دقیقه مخلوط کردن، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در آخر فندق ها را خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس کارامل را به خوبی مخلوط می کنیم تا فندق ها درون آن پخش شوند.

مرحله هشتم​

در این مرحله کارامل را به صورت یکدست روی تارت ها می ریزیم و صاف می کنیم. در ادامه شکلات تخته ای را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و روی حرارت بخار کتری یا سماور قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #7

مرحله نهم​

حالا شکلات ذوب شده را روی کارامل درون تارت ها می ریزیم و در صورت تمایل برای زیباتر شدن تارت ها مقداری فندق خرد شده روی آن میریزیم. در آخر تارت ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.
منبع: چی شی
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
7
بازدیدها
66
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
60
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
149
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
43
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
40
عقب
بالا