مرحله هفتم
بعد از اینکه مرغها پخته شدند و آب آنها کاملا تبخیر شد، سیب زمینیهای سرخ شده را به مرغ اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر بگذارید تا روی حرارت ملایم با هم بپزند.
مرحله هشتم
در این مرحله با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان گوجهها را حلقهای برش دهید و در تابه با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید و بعد برگردانید و طرف دیگر را هم تفت دهید.
مرحله نهم
بعد از آن قورمه مرغ را در ظرف مناسب بکشید و گوجههای سرخ شده را در اطراف ظرف بچینید و همراه با پلو زعفرانی و ته دیگ، سالاد، ترشی و انواع دورچین سرو کنید.
منبع: چی شی