متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر دسر | حلوای اوماج

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه حلوای اوماج بدون شیره انگور با شیره انگور ارومیه با زردچوبه اردبیلی نی نی سایت ترکی xvc jidi pg hd  h lh

حلوای اوماج یا اوماج حالواسی یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان آذربایجان شرقی می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم حلوای اوماج
آرد سفید۴ لیوان
شکر۶۰۰ گرم
آب۲٫۵ لیوان
روغن مایعحدود ۱ لیوان
شیر۱۱۰ سی سی
پودر هل½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده یا زردچوبه۳ قاشق غذاخوری
گلاب¼ لیوان
کره۱۰۰ گرم
نمک¼ قاشق چایخوری
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3
مواد لازم حلوای اوماج
آرد سفید۴ لیوان
شکر۶۰۰ گرم
آب۲٫۵ لیوان
روغن مایعحدود ۱ لیوان
شیر۱۱۰ سی سی
پودر هل½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده یا زردچوبه۳ قاشق غذاخوری
گلاب¼ لیوان
کره۱۰۰ گرم
نمک¼ قاشق چایخوری
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله اول​

برای تهیه حلوای اوماج سنتی ابتدا آرد را به همراه نمک داخل یک سینی بزرگ می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن به آرد اضافه می کنیم و به خوبی ورز می دهیم.

مرحله دوم​

دراین مرحله شیر را کم کم به آرد اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا آرد حالت گلوله گلوله پیدا کند. زمانی که آرد حالت شنی ( گلوله ای) پیدا کرد دیگر نیاز نیست شیر اضافه کنیم. حالا آرد را داخل میکسر می ریزیم تا پودر شود.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله سوم​

اگر میکسر در دسترس نداشتیم آرد را الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه شکر را به همراه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و شکر به طور کامل در آب حل شود.

مرحله چهارم​

حالا روغن را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم داغ شود، سپس آرد الک شده را به تابه اضافه می کنیم و با حرارت ملایم مواد را هم می زنیم تا آرد حالت خمیر به خود بگیرد. در این مرحله باید آرد را به طور مداوم هم بزنیم تا نسوزد.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #6

مرحله پنجم​

پس از ۱۵ دقیقه مخلوط کردن آرد، کره را به تابه اضافه می کنیم که این کار باعث می شود که خمیر ما کاملا شل و روان شود. در همین حالت هم باید ۱۵ دقیقه دیگر خمیر را روی حرارت ملایم هم بزنیم، سپس حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم.

مرحله ششم​

پس از خاموش کردن حرارت، شربت را به تابه اضافه می کنیم و به صورت متداوم حلوا را هم بزنیم و نباید بگذاریم ساکن بماند. پس از اضافه کردن شربت، پودر هل را به همراه گلاب و زعفران به حلوا اضافه می کنیم و به هم زدن آن ادامه می دهیم
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #7

مرحله هفتم​

در این مرحله حلوای ما خیلی شل است اما جای نگرانی نیست، آنرا مجددا به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به طور مداوم هم می زنیم تا خودش را بگیرد و روغن بیندازد، سپس حلوای ما آماده سرو است
منبع: چی‌شی
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
123
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
102
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
101
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
104
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
89
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
118

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا